Reklama

Reklama

Nepohádky

(seriál)
  • USA Tell Me a Story
Thriller / Psychologický
USA, (2018–2020), 16 h 21 min (Minutáž: 42–58 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Chris Brochu, Danielle Campbell, Kim Cattrall, Zabryna Guevara, Sam Jaeger, Sterling Knight, Billy Magnussen, James Maslow, Dorian Missick, Dania Ramirez (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Seriál "Nepohádky" čerpá inspiraci ve světě nejoblíbenějších pohádek, které přetváří v temný a zvrácený psychologický thriller. V první řadě tohoto dramatu na pokračování, která se odehrává v současném New Yorku, se prolínají Tři Malá Prasátka, Červená Karkulka a Jeníček a Mařenka v epickém a podvratném příběhu o lásce, ztrátě, chamtivosti, pomstě a vraždě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (30)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co ze začátku vypadalo na obyčejné tři dramatické příběhy, se ke konci rozrostlo v obrovskou pavučinu, kde se všechny nezávislé dějové linky spojily na jednom místě a všechny se (nejspíš) uzavřely. Neskutečně seriálu pomáhají kvalitně zahrané postavy, kdy si po pár dílech divák najde cestu ke každé z nich, k tomu super herci ze známých filmů (TVD, Game Night..) a je to. Navíc si všechny 3 příběhy drží svoje tempo, mají drajv a není to (jak běžně bývá), že by byla jedna linie slabší než zbylé. Napětí a otázky, které seriál v poslední třetině pokládá, jsou podané poutavě a do samotného závěru to jde jako drsná a akční vybíjecí gangsterka. S uváděnými pohádkami mi toho moc společného nepřišlo a možná mi přišel takový uspěchanější poslední, závěrečný díl, což je škoda, ale i tak se na druhou sérii těším a doufám, že bude alespoň stejně dobrá. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Miluju pohádky, miluju strašidelný příběhy a strašidelný pohádky miluju ze všeho nejvíc...Seriál je, jako nakonec v poslední době úplně všechno, nezdravě korektní, debilita vyrovnávačů křivdiček ublížených zmrdů ale právě tady nedokázala posrat děj natolik, aby to pořád nebyla skvělá a zábavná podívaná ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Antologický seriál skládající se ze slavných pohádek ( Červená karkulka, Tři prasátka, Jeníček a Mařenka) zabalené v temném a vyspělém psychologickém Thrilleru. Nápad je perfektní, ale pořád jsem se nemohl zbavit dojmu, že to na mě působí jako druhořadý seriál. Rozpočet, herci, story jsou spíš průměrné a přišlo mi, že tvůrci nebyli dost inteligentní, aby tak velké sousto dokázali zvládnout. Je zde sice quantum zvratů, které dokážou šokovat, ale působí nuceně a poněkud vycucané z prstu. Pár akčních scén není nejhorších, na trochu násilí také dojde, červená karkulka je kočka jako blázen a seriál má naštěstí dobré tempo, takže nudit se u něj nebudete, ale bral bych to spíše s nadhledem. Kdo má dostatek času, tak těch 8 hodin by litovat neměl, ale seriálová konkurence je holt tak velká, že tohle brzy vyšumí. 6.5/10. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že po prvním dílu, jsem měl chuť na tento seriál zapomenout. Nicméně osud tomu nechtěl a tak jsem vydržel. A kupodivu s každým dalším dílem, vše začínalo dávat větší a větší smysl. Je tedy pravda, že jsem tam je to až překombinované, ale tak nějak stále se to dá pochopit a užít si vcelku šílenou jízdu plnou brutálních zvratů! ()

IceQueen

všechny recenze uživatele

Po troch upachtených epizódach pravdepodobne definitívne odkladám ad acta. Možno je to unáhlený čin a prídem tak o obohacujúci zážitok svojho života, ale tri testovacie diely so secondhandovým obsahom a obsadením rozhodli za mňa. A navyše, z každého príbehu nebezpečne huláka hrozba morálneho ponaučenia na spojenoštátovský spôsob, čo na moju nežnú dušičku pôsobí ako repelent. ()

Galerie (136)

Reklama

Reklama