Reklama

Reklama

Přátelé - Série 4

(série)
USA, (1997–1998), 8 h 48 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Christine Taylor, Teri Garr, James Michael Tyler, Dan Gauthier (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (14)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako bychom se neobešli bez Simpsonových, to stejné platí i u Přátel. Už mají jasně rozdané charaktery, už mají pořádně početné fankluby. V prvních sériích o louhovaný čaj zdaleka nešlo, takže se stačí uvelebit a nechat se tohle partou přesně vybraných herců dokonale bavit i dojímat. Každá epizoda je prostě napěchovaná výtečným komediálním timingem a tahem na bránu. Kultovní večerníček pro dospělé. A i český dabing se náramně povedl. Což byl důležitý klíč k úspěchu. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesmierne vkusná a inteligentná zábava. Herci si na seba už úplne zvykli, prakticky sa stali postavami, ktoré hrajú. Po autorskej stránke to je takisto vynikajúce, takmer každý zo šestice sa dočkal výrazného posunu vpred a sérii takisto pomáha skvelý začiatok a veľkolepý koniec. Do 5. série je partička rozohraná parádne. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle pro mě tehdá bylo úplně první setkání s seriálem. A s každým opakovaným shlédnutím si jen potvrzuji, že právě tohle je ten naprostý vrchol! A je děsně jednoduché proč, neřeší se vztahová dramata uvnitř party, leda narážky mezi Rossem a Rachel, ale jinak každý má tu svoji pozornost zaměřenou na někoho z venku. Několik opravdu geniálních epizodních příběhů, které se navždy zapsali mezi to nejlepší, co jsem v seriálové tvorbě viděl! Ross se podruhé ožení. Rachel má v merku nový objekt. Phoebe čeká s bratrem trojčata. Chandler se ubytuje v bedně. Joey bude hnusnej. A Monica se žáhne o medúzu. 100%! ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uff, tahle série je hodně ve znamení otravného, dětinského chování mezi Rachel a Ross. Předtím jsem jim možná trochu i fandil, ale teď bych jim nejradši zařídil zákaz přibližování. Z delších dějových linek je tu hodně fajn, když se Chandler zamiluje do Joeyho holky, a příchod Emily je taky milý, v originálním znění má skvělý britský přízvuk. Vtípky jsou pořád slušné, ale někdy je chování některých postav (i Phoebe se občas chová jak husa) fakt otrava. Finální díl je opět nabitý a diváka čekají hned dva super zvraty. (7/10) ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá serie je našláplá, stejně jako ta třetí, navíc výborně vypointovaná Rossovou svatbou s Emily. Ve výborné formě jsou obzvlášt Joey a Phoebe, u kterých jsou jejich extravagance a vzhled právě v té fázi, kdy už své postavy výborně charakterizují, a přitom jsou plné energie. Výtečné epizody: 1,4,7,15,19, 23,24 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (194)

  • Moničiny (Courteney Cox) vlasy v epizodě připomínají vlasy postavy Gale Weather z filmu Vřískot 2 (1997), kterou taktéž ztvárnila Courteney Cox. To bylo způsobeno tím, že Courteney hrála v seriálu během natáčení filmu Vřískot 2. (griph)
  • Když je Chandler (Matthew Perry) připoutaný ke kolečkové židli, tak pronese, že s tím nic nenadělá. Přitom by stačilo dojet ke dveřím a klíče sundat. (Duoscop)

Reklama

Reklama