Reklama

Reklama

Filmy našeho dětství

(seriál)
  • USA The Movies That Made Us
USA, (2019–2021), 12 h 38 min (Minutáž: 44–54 min)

Tvůrci:

Brian Volk-Weiss

Hrají:

Dan Aykroyd, Daniel Stern, Ivan Reitman, Chris Columbus, Bruce Willis (a.z.), John McTiernan, Steven E. de Souza, Jan de Bont, Bonnie Bedelia (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(16)

Obsahy(1)

U těchhle kasovních trháků jsme společně užili spoustu zábavy. Seznamte se s herci, režiséry a dalšími lidmi ze zákulisí, kteří je pro vás natočili. (Netflix)

Recenze uživatele celticek k tomuto seriálu (4)

Hříšný tanec (2019) (S01E01) 

Další věc z produkce Netflixu, něco na způsob historek z natáčení. Zajímavý projekt, o pozadí filmu jsem nevěděl vůbec nic. Dobrý střih, baví mě to. Swayze byl bojovník a snímek, který vydělává 32 let v kuse zaslouží respekt. ()

Sám doma (2019) (S01E02) 

Kdo nemá rád Sám doma? Vánoce si lze jen těžce představit bez Mokrých banditů a spol. Tento díl se mi ale moc nelíbil, zapamatoval jsem si snad, že museli změnit studio kvůli rozpočtu a natáčeli ve škole, v tělocvičně. Finančně je to ovšem trhák. ()

Krotitelé duchů (2019) (S01E03) 

Ivan Reitman stvořil žánr hororová komedie. Nevěděl jsem, že scénář vymyslel Aykroyd, nebýt ale Ivana, tak by to asi dopadlo bídně. Za 10 měsíců je to ale majstrštyk - převzít ty nejlepší z ILM, složit hudbu pár týdnů před koncem natáčení a nakonec osudově vyhrát bitvu o samotný název (narozdíl od Neviditelného robota oni uspěli:). Bill Murray je kapitola sama o sobě, stejně jako Weaver nebo Moranis. Neskutečně výkony a chemie. Jsi snad Bůh? Ne. Pak zemři! ()

Smrtonosná past (2019) (S01E04) 

Kterak se televizní herec stal akční hvězdou. Klasika klasik. ()

Reklama

Reklama