Reklama

Reklama

Chucky

(seriál)
Trailer 2
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2024), 18 h 24 min (Minutáž: 41–54 min)

Tvůrci:

Don Mancini

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Zackary Arthur, Brad Dourif, Jennifer Tilly, Devon Sawa, Alyvia Alyn Lind, Teo Briones, Lexa Doig, Fiona Dourif, Barbara Alyn Woods, Christine Elise (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Poté, co se na předměstském výprodeji objeví stará panenka Chucky, je idylické americké město uvrženo do chaosu, protože série děsivých vražd začíná odhalovat pokrytectví a tajemství města. (JasonCZ)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (26)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Menšiny check, queer check, queer menšiny check. První 3 díly ok a flashbacky spíš otravný, od 4. dílu spíš naopak. Teen Charles ňuňu, adult Charles seksi skoro jako její taťka. Zbytek současného dění střídavě utrpení, v čele s umělohmotným šklebícím se nehercem v hlavní roli (ne Chucky). Závěrečné slovo hřejivé. ___ Zajímavosti: Blonďaté bréce je 13, je suis Opočenský. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se těšila, tak jsem se zklamala. Seriál by to nebyl úplně špatný, ale tím, že se jedná o teen verzi starého dobrého Chuckyho, tak se to zdá býti místama docela směšné. Začátek ještě vypadá docela slibně, ale hned jak jsem ucítila hollywood a protlačování lgbtq/rasismu/feminismu, nadšení začalo opadávat... nemohou si tohle odpouštět aspoň u těch hororů? Jako by nestačilo, že to je v každém druhém filmu. Nadruhou stranu, postupný nárůst vražd je osvěžující, návraty starých herců taktéž, jen kdyby dostali trošku lepší příběh a prostor se více projevit. Celkově se z toho postupně stala jen hollywoodská ždímačka peněz, která pro mě osobně asi úplně nezatracuje čest originálu, ale na plnohodnotné ocenění, to také nemá. Přesto musím pochválit všechny ty maličkosti okolo, jako easter eggy, starší postavy a různé kultovní narážky a informace ohledně originálu. Brad Dourif hláškoval jako dřív a předvedl opravdu skvělý výkon. Popravdě, asi uplně nejlepší výkon z celého obsazení. Hodnocení celku by bylo tak maximálně na tři hvězdy, nicméně dávám čtyři... a to jen kvůli Chuckymu samotnému. Ten jako takový své kouzlo neztratil (když opomineme to CGI, protože co si budeme... to starému Chuckymu z 80. let nesahá ani po kotníky). Starý Chucky býval v obličeji hrůzostrašný a ošklivý, kdežto dnes přes všechny ty efekty, kterými se snaží všechno jen 'vylepšovat', vypadá Chucky místama spíš směšně. Nebýt starého klasického dabingu od Brada Dourifa, který dává Chuckymu to pravé kouzlo, tak bych koukat asi ani nezačala. - "I'm one of the most notorious slashers in history and I'm not going to give that up." ()

Reklama

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"S kolomažu v prdeli, skončíš s Chuckym v posteli"! Len toľko na margo tohto bukvicoidného kvašáku. To je naozaj tak ťažké akceptovať, že drvivá väčšina fanúšikov sú heterosexuáli a nechcú tam vidieť buzíkov?! Najväčším hororom bolo, keď sa 14ročná! buzna prechádza po škole s polmetrovou bábikou v náručí... A preto to záverečné žobračenie o dotáciu ďalšej sezóny vyznieva ako bad joke - nech vám to zasponzorujú 4% qeer filcky! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka série příjemná a nadějně rozehraná, druhá půlka pak bohužel velmi rozpačitá, v nejslabších momentech až směšná a otravná. Mohl to být fajn reboot se sympatickými novými teenage postavami, místo toho ale tvůrci plně navázali na dosavadní filmovou sérii, přičemž přivádí zpět staré známé (kdykoli je na obrazovce Jennifer Tilly, tak to přísahám bůh fyzicky bolí, jak já ji nesnášim!) a bohužel to není ku prospěchu věci. Mytologie kolem Chuckyho a Tiffany mě nebaví, flashbacky do dávné minulosti mě nezajímají. Bohužel i uvěřitelnost a sympatičnost nových postav, představených v prvních dílech, jde v druhé půlce série úplně do kopru. Doufal jsem ve 4*, nakonec se ale i k těm 3* musím trochu nutit. ()

Darren98 

všechny recenze uživatele

Jako skálopevný fanoušek postavy Chuckyho napříč nanejvýš nadprůměrnými filmy o mém nejoblíbenějším záporném protagonistovi, kterému od malička fandím během děje, ale nikdy v cílové rovince jeho plánů, jsem na výsost spokojen, jak kvalitním a loajálním (sáze i fanouškům) seriálem pokračuje jeho zlodružství. Přes bohatou konkurenci populárnějších slasherů a 2019kový remake odolává Manciniho scénáristická i Dourifova dabovací chlouba zubu času, a nejen že nezastavuje vyprávění (jež oběhlo kolo žánrů přes akční horror po meta komedii) ve stylu původního poctivého thrilleru, ba dokonce zadostiučiněně doproplétává nejzásadnější charaktery napříč dekádami. Jakmile se na scéně objeví animatronicky výrazně pokročilější Charles Lee Ray, nostalgicky s sebou navrací jak své antihrdinské charisma tak i půvab ostatních rozřezávačů 80tých let. Přestože ústřední Jake doplňuje příběh bez problémů a překvapivě nenuceně funguje jako homosexuální puberťák, oblíbil jsem si víc zprvu nepříjemnou Lexy spolu s jejím plynulým charakterovým vývojem a s jejich ojedinělým vztahem, neméně také její pozoruhodnou mladší sestrou Caroline. Nicméně víc než Chuckyho neutuchající legrace mi pozornost kradly pouze vynikající Fiona Dourif a akta-xové duo přeživších z Chuckyho Kultu. Celkem tedy po více než bonusových flashbacích, kompaktnímu gradujícímu ději atmosférického městečka za poslechu hudby renomované z počátků i závěrů filmové linie a náramně zábavné fantastické osmé epizodě nemůžu prakticky jinak, než ohodnotit nad 90%. ()

Galerie (223)

Zajímavosti (31)

  • Na začátku epizody hraje píseň „The Killers And Me“ od New Bums. (Duoscop)

Reklama

Reklama