Reklama

Reklama

Addamsova rodina 2

  • USA The Addams Family 2 (více)
Trailer 13

Obsahy(1)

Vyrazte na letní dovolenou s Addamsovou rodinou, kteří svým nevšedním a podivným chováním terorizují nové kraje. (Forum Film CZ)

Videa (6)

Trailer 13

Recenze (49)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal.. Délka akorát, příběh ucházející, spousta vtipů - je to rozhodně lepší, než hraný  film a srovnatelné s jedničkou. Akorát já prostě Addamsovu rodinu moc nemusím, ale i když to je kdovíkolikáté pokračování, dá se to přetrpět ( a že je to horor, je tu napsáno asi proto, že na konci byl jasný náznak dalšího dílu, to už fakt raději ne)...50% ()

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Předchozí díl nebyl žádná sláva, bohužel tento je ještě kvalitou níže. Název Addamsova rodina je tu spíš, aby podpořil prodeje lístků, mohl by to být totiž úplně random animák s excentrickou rodinkou. Příběh je jednoduchý a předvidatelný od začátku do konce. X krát viděný jinde a nezajímavý. Děti to podle mě taky příliš neohromí. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Prilis blbe, prilis infantilne a prilis nechytlave. Zasmial som sa asi dvakrat. Nedojal ani raz. Moje pocity boli celu poldruha hodinu niekde medzi strasne sa nudim a priserne ma to sere. Milujem povodny serial, Sonnenfeldove filmy a celkom sa mi pacil aj predchadzajuci diel. Toto je vsak nieco v style horsieho Hotelu Transylvania (ktory fakt nenavidim). Tesil som sa, no obrovske sklamanie. Tato particka ma na viac v ramci humoru aj predavani rodinnych hodnot. 3/10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Opět více pro děcka, než předchozí projekty, ale i tak je příjemné, že Addamsovi stále žijí. Scénář animované dvojky více méně odpovídá Hanna-Barbera seriálu z roku 1973, rodinka cestuje po Spojených státech a užívá si to. V dabingu navíc zaniká kouzlo originálního obsazení (perfektní je hlavně Bette Midler jako babča, příšerný je Snoop Dogg jako bratránek It). Ale dobře došli do cíle a člověk může plynule navázat seriálem Wednesday, který letos chystá Netflix. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Polovičatý film natočený pre deti aj dospelých a tak bol aj spracovaný. Polovičato pre jednu aj druhú skupinu a tým pádom neuspokojivo pre obe. Menej zábavné, než by divák čakal a bez tej typickej gotickej atmosféry, ktorá Adamsovcov sprevádza už desaťročia. Tu žiaľ toto chýbalo, prešlo to zbytočne do moderna. ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama