Reklama

Reklama

Addamsova rodina 2

  • USA The Addams Family 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Vyrazte na letní dovolenou s Addamsovou rodinou, kteří svým nevšedním a podivným chováním terorizují nové kraje. (Forum Film CZ)

Videa (6)

Trailer 8

Recenze (49)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Menej politických názorov, viac divotvornosti, ako minule. Možno sa niektorý tvorcovia pozastavia nad tým, že pchať všetky možné, dnes nasilu módne názory a smery, nieje vždy zárukou diváckej odovzdanosti. Toto pokračovanie tak popustilo ešte viac uzdu fantázii a prinieslo o chĺpok klasickejšie poňatie. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré nechce len nadviazať na viac-menej úspešný reštart z roku 2019, ale má ambíciu spraviť niekoľko krokov dopredu. Výsledok je spíš rovnaký, ako minule, z pohľadu príbehu okolo „Wednesday Addams“ je však vidieť akýsi malý posun. To však nečakajte v  charaktere jednotlivých postáv. Podobne, ako v prvom diele, grafika je primeraná, podobne aj zábavné scény dosahujú úroveň minimálnych kvalít. Boli tu (nemalé) rezervy. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku jsem si rikal, ze narozdil od nemastnyho neslanyho prvniho dilu tohle bude slusna jizda. A ze zacatku skutecne byla, vraci se oblibeny postavy, jedna ujeta scena strida druhou a az po odjezd na vylet je to hodne fajn. Bohuzel pak se ubere na vtipech, zacne se hrat na rodinny hodnoty, zabava jde do kytek a dostaneme se nekam na uroven prvniho dilu a obcas i pod jeho uroven. Takze nakonec me spis mrzelo, ze z toho tvurci nevytezili daleko vic, naslapnuto k tomu meli. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

V zásadě je to na stejné úrovni jako jednička. A zatímco na tu jsem byl hodný a udělil jsem jí čtyři hvězdy, u dvojky to už neudělám. Jak říkám, je to na stejné úrovni, takže jsem se bavil v zásadě stejně a opět víc, než jsem čekal, protože hromada vtipů se fakt povedla. A čert pak vem, že ten příběh je už od prvních minut zcela a absolutně předvídatelný. Opět mě potěšila také klasická addamsovská znělka (včetně písně) a návštěva bratránka Itta. Jenomže to prostě nemá to kouzlo původního seriálu a Sonnenfeldových skvělých filmů, takže tentokrát nechám hvězdy tři. Ono těch 6/10 tomuhle animáku vlastně dost sluší. Je to dobrý, mohlo to být mnohem a mnohem lepší a víckrát to asi vidět nemusím. Ale kdybych na to někdy narazil, rozhodně to neurazí. Takže tak. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Opět více pro děcka, než předchozí projekty, ale i tak je příjemné, že Addamsovi stále žijí. Scénář animované dvojky více méně odpovídá Hanna-Barbera seriálu z roku 1973, rodinka cestuje po Spojených státech a užívá si to. V dabingu navíc zaniká kouzlo originálního obsazení (perfektní je hlavně Bette Midler jako babča, příšerný je Snoop Dogg jako bratránek It). Ale dobře došli do cíle a člověk může plynule navázat seriálem Wednesday, který letos chystá Netflix. ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama