Reklama

Reklama

Boba Fett: Zákon podsvětí

(seriál)
  • USA The Book of Boba Fett (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Recenze uživatele UncleMorty k tomuto seriálu (2)

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) 

Už od chvíle co jsem viděl toho zelenýho pidižvíka v druhý sérii Mandaloriana tak bylo jasný, že by si určitě zasloužil vlastní seroš a nebo aspoň epizodu. Světe div se, dostali jsme do ruky na přání celý seroš, který byl ale poněkud zvláštně povyprávěný. První tři epizody které sloužily jako můstek mezi VI epizodou SW a celým Mandoversem byly naprosto excelentní. Rozvětvený příběh Tuskenů a přerod Boby do podoby toho co bude diktovat a ne jen poslouchat navnadil na hodně vysoká očekávání, ale jejda. Po 4 epizodě nám sem tak trochu zabloudil Mando s naprosto úžasným fanservisem a v 6 epizodě všichni zapomněli na to, že se vlastně díváme na seroš o zelenym pidižvíkovi. Book of Boba Fett je paradoxně taková midsezona pro 3. sérii Mandaloriana a onen název v závěru působí tak trochu nešťastně. ()

Kapitola 5: Návrat Mandaloriana (2022) (E05) 

Představte si že děláte seriálovou produkci, která soustavně zašlapává do země ty sequelový sračky a pak pustíte ven tohle. Jestli po téhle epizodě Disney nedošlo že dělá něco špatně, tak už na filmovou produkci šance není. Doslova obří fan service v podobě pilotu pro třetí sérii Mandaloriana je něčím úžasným, po čem zamlaská slastí  jakýkoliv fanda Star Wars. ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama