Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (537)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke paroduje Scary Movie 2 slabšie filmy a teda má aj slabšie vtipy - ale niektoré scény vyvolajú salvy smiechu. Film sa však niektorým ľuďom jednoducho nebude páčiť a znechutene film vypnú po prvých 5 minútach. Mne osobne vadí Anna Faris, neberiem ju ako komediálnu herečku, dokonca ju neberiem ani ako herečku samotnú. Bratia Wayansoví to aspoň trocha zachraňujú a ja to zaraďujem medzi priemer. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na dvojke som bol v mladosti v kine a celkom dobre som sa bavil, ale dnes už mi to pripadá strašne debilné a často aj nechutné. Nechutných vtipov oproti jednotke podstatne pribudlo a vydarených paródii na slávne filmy ubudlo. Ale pár sa ich tu predsalen nájde. Napríklad paródia na Johna Woo a jeho slávne holuby. Páčilo sa mi aj to, že dej do veľkej miery čerpá z Hollow Mana. Neustále popichovanie medzi dvoma kriplami bolo tiež vydarené. Zhúlený Marlon Wayans tu má niekoľko natoľko WTF scén, že ma rozosmiali. Potešilo ma aj ženské obsadenie. Či už stále krásna a vzhľadom na mizerný scenár miestami aj vtipná Anna Farisová, tak aj sexy posila z BH 90210. Technická stránka je tiež vydarená, takže tých pár akčných scén je cool. Ale tie neustále nechutnosti, ktoré sa objavujú každú chvíľu to proste kazia. Keby tam neboli, tak by to aj vďaka krátkej stopáži bola stále mierne nadpriemerná paródia, ale kvôli nim som viaceré scény mal chuť preskočiť. Z dabingov sa mi páči redabing Novy. Ten je tak vydarený, že je vlastne lepší jak samotný film. 5/10. ()

Reklama

curunir 

všechny recenze uživatele

Miestami nechutné, miestami sprostné a trápne, väčšinou však veľmi vtipné. Musím povedať, že pri Scary Movie 2 som sa celkom príjemne pobavil. Myslím si, že parodované filmy boli vybraté dobre, hlavne úvodná scená s Vymetačom diabla s Jamesom Woodsom (že sa herec jeho kvalít dal nahovoriť na úlohu v takomto filme) je asi najlepšou v celom filme. Väčšina filmu je párodiou na neveľmi vydarený Zámok hrôzy, ale sú tu odkazy aj na Charlieho anjelov, To, Hannibala, Osvietenie alebo Mac Gyvera. Samozrejme nejaký hlbší zmysel okrem zábavy netreba za ničím hladať, väčšina scén vo filme je veľmi nelogická a streštená (marihuana vyfajčí černocha) a miestami aj na zvracanie spracovaná (ručička - neskonale odporné). Rozhodne na úplné 3* to nieje ale za to pobavenie to stojí. :-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád Annu Faris, ale tohle pitvoření mě prostě nebaví. Nevím, jestli už jsem takový suchar, ale podle mě tohle není humor, který... Podle mě tohle není humor. To, že je to místy urážlivé, to by mi bylo celkem jedno, spíš jde o to, že je to hloupé a bez nápadu. Tohle prostě vymyslí každý, ale fungující parodii, tu očividně už skoro nikdo nedává. Kdybyste měli nějaký tip na novou a dobrou parodii, dejte vědět. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

.. dávám pouze *** a jsem přitom trochu smutný, je to velká škoda .. za ten geniální začátek s tím vymítáním ďábla si tento film zaslouží bezpochyby ***** .. ten je totiž naprostá /skvělá hrůzu nahánějící nádhera – jízda, která se jinde jen tak nevidí, podle mě to nemá chybu .. je tam však samozřejmě i pár dalších skvělých a opravdu dobrých momentů, ostatní je ale tentokrát o hodně slabší, to uznávám .. škoda některých vyložených trapností a nechutností, které občas po tom geniálním startu následovaly a celé dílo částečně znehodnotily a které tentokráte nerozchodil ani takový maniak a nadšenec jako jsem já ... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Ve scéně, kdy správce domu (Chris Elliott) podává krocana, je možné všimnout si, že na talíři je i zelenina. Když však vzápětí talíř pokládá, zelenina na něm již není. (DivX)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama