Reklama

Reklama

VOD (1)

Christopher Reeve nejenže obléká plášť titulního hrdiny počtvrté, ale také pomáhá rozvinout třaskavé téma jaderného odzbrojování. Aby obchodníci s jadernými zbraněmi měli volnější ruce, vytvoří Lex Luthor (Gene Hackman) novou bytost, která bude výzvou Muže z oceli, radiací nabitého Nuclear Mana (Mark Pillow). Tito dva nepřátelé se střetnou ve výbušné akci, při které Superman zachrání Sochu svobody, zastaví sopečnou činnost Etny a znovu postaví zdemolovanou Velkou čínskou zeď. Užijte si zábavu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

SG-1 

všechny recenze uživatele

Příběhove mi to sedlo více než díl předchozí. Sice se děj opakoval (nadpřirozené bytosti se sílou rovnající se té Supermanově jsme tu měli už ve druhém díle), ale výsledek byl o mnoho lepší, než Superman v roli informačního technologa. Škoda jen toho malého rozpočtu. Také návrat Gena Hackmana v roli lexe Luthora jsem uvítal. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Nikoli. Opravdu proti tomuto není Batman a Throbin, veledílo. 100x raději toto.;-) Heslo? Hemingwayova vnučka in Space.:))) A Superman? Pchá, zkuste si, jak zvládnete 2 rande naráz.;-) Nebo ucpati sopku. Nebo... Krásná ukázka campu. Nejlepší komentář...JFL. P.s. já bych se tedy neodvážil dáti tomuto filmu, plný počet. Ale proč ne?;-) Jo a taky tady Kal-El mluví po1. a naposledy, několika světovými jazyky, což považuji za velmi hodnotné. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k příletu vracejícího se Supermana jsem se rozhodl "doplnit si základní vzdělání" a shlédnul tohle. Takto by přesně vypadal můj oblíbený superhrdina bez toho, co mám na něm tak rád - potřebného sebeironického humoru a stylových triků, kdežto tyhle jsou OPRAVDU ŠPATNÉ. Patetické (i na Supermana!), blbé, primitivní, sebevykrádající. Prostě: Superman mluví v OSN a Lois Laneová při tom zamačkává slzu. Tohle mluví za všechno. PS ta Margot Kidder za ty čtyři roky od trojky ke čtyřce příšerně zestárla! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

No... Superman zažil i lepší chvilky. Legendární první a mírně nepovedený druhý díl bych mohl vidět i dnes, ale na trojku a čtyřku se už nikdy nepodívám. Je zajímavé, že i tenhle díl má všechno, co předchozí, ale nějak to prostě nefunguje. Hlavně příšerné triky a nehrající herci film kazí, co jen můžou. Superman narovnávající Americkou vlajku na měsíci je asi nejúsměvnější část, ale jinak je film víceméně k smíchu celý. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Superman definitivne zdegeneroval v trapny podfinancovany trash. Zapletka je imbecilna a plna logickych dier. Christopher Reeve cely cas vyzera, ze ho to nebavi. Vdaka nizkemu rozpoctu tentoraz za nic nestoja ani akcne sceny plne otrasnych zadnych projekcii a vybuchov evidentnych miniatur. Suboj so smiesnym Nuklearmanom je proste WTF. Jednu hviezdicku davam za miestami vtipneho Hackmana a sexy Mariel Hemingway. Zvysok je velka katastrofa. Vysledkom je zasluzeny prepadak, ktory na dlhy cas ukoncil Supermanovu púť v kinach. 1/10. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (28)

  • Ve scéně, kdy se Nuclear Man (Mark Pillow) dostane do budovy redakce Daily Planet a začne se probourávat strop po stropu patro za patrem směrem výše, je v několika záběrech patrné, jak je postava Nuclear Mana zavěšena na tenkých nosných lanech, která ho vytahují směrem nahoru do dalších pater. (FIBO)
  • Snímek se umístil na 40. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Související novinky

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama