Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

gonga 

všechny recenze uživatele

Koukám, jak tu všichni lijí kýble odpadu na seriál, u Zuzky Norisové je zajímá jen její nevšední krása...Tenhle seriál ale je docela prdel! Pro mě svým způsobem kultovní záležitost, byť ne všechny díly. A Zuzanka je opravdu kouzelná. Jo, sorry Bobe, ty taky. Ale tak...jinak. Zajímavé komentář-Rex mundi - Ranč u zelené sedmy je opravdu brutka, já nevydržel nikdy ani tu minutu, Cartouche- ty hrubky jsem taky viděl! ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná, ale vcelku vtipná blbinka. Norisová, Bydžovská a Klepl celkou kvalitu teda hodně vyzvihují. Naproti tomu Kramár a Šišková by se měli vráti z5 do SR. Oceňuji i docela pěkné záběry z leteckého prostředí. Rozhodně to není seriálová událost roku, ale zas tak špatné to taky není,takže mě těch 25% docela zaráží... ()

Reklama

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Začalo to jako zajímavý počin (seriálů z letiště moc nemáme), zajímavé herecké tváře, snaha konkurovat tehdy úspěšné Ordinaci. Bohužel vše začalo váznout na tom, že Anna Šišková trochu přehrávala, Zuzka Norrisová přehrávala o trochu víc, Bohouš Klepl nehrál pro jistotu skoro vůbec. Maroš Kramár není natolik dobrý, aby to utáhl sám, další tváře je jen seriálová výplň a zápletky se pomalu roztékají do nekonečné vztahovky s úrovní mexické telenovely. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela, která není pro každého, že? Některý otrlý divák si prostě na taková dramata halt nepotrpí. Počkejte, až se to bude odehrávat na letišti Václava Havla, to bude soft. Takové letiště ani nevyjde draho. V Ikee maj podobné letiště dokonce za 8900,- Kč. I když, na to, že jsou to jen protažený smrkový hranoly naklížený kdoví čím, to je ale docela drahý. Ale tak je to ze švécka... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Videla som naozaj len pár častí, ale nezdalo sa mi to také strašné... Má to svoje chyby, ale inak súhlasím s Pražákom. Keby si viacerí dali námahu zamyslieť sa a porovnať Letiště s ostatnými vychytenými českými seriálmi, možno by tu toho odpadu bolo menej. Ale chápem, hádzať všetky seriály do jedného vreca (kde hnijú Rodinné putá), je dnes “in”. V opačnom prípade nerozumiem, prečo má napríklad Ranč u Zelenej sedmy 60% (osobne som nikdy nezniesla dívať sa naň viac ako dve minúty). ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Věra Koktová svou rolí oslavila již 60 let účinkování na plátně. (M.B)
  • Vanda Hybnerová s Pavlem Řezníčkem už po druhé tvoří manželský pár, poprvé v Živnostníkovi, kde si oba zahráli. (ČSFD)

Reklama

Reklama