Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Standardní béčko se solidními souboji odkazuje na klasické snímky s Brucem Lee a Jeanem-Claudem van Dammem. Všechna vata okolo místy ubíjí, zápasy naštěstí na ni dávají zapomenout. Především žánroví fanoušci budou dozajista spokojeni. Snad bych jen poopravil text distributora - ano, Boyka se určitě pomstít chce, ale není to hlavní motiv jeho konání, tím je totiž možnost získat svobodu, byť se ukáže, že získat ji nebude vůbec snadné. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No sice jsem nevidel druhej dil a prvni s timhle nema nic spolecnyho, ale rek bych, ze krome natrzeni Adkinsovo kolena jsem o nic neprisel. A o co ze tu vlastne jde. Velkej turnaj veznu, kdy si ty nejlepsi daj pres drzku. Takze opravdu desne komplikovanej pribeh, coz jsem ostatne cekal. Ono by to ani nejak zvlast nevadilo, kdyby se film zameroval na souboje, ale bohuzel jsou mezi nima dost prodlevy, kde je sice neco malo treninku, ale jinak spousta nezazivnejch kecu. Navic co si budem povidat, vezni jsou sice drsnaci, ale rozhodne ne talentovany herci, takze kdyz se nerubou, jsou lehce zoufaly. Adkins je sice desny zvire a v ringu mu staci zlej pohled a lamou se kosti, ale ze bych mu nejak fandil, to se rict neda. Jinak choreografie je docela povedena, ale ne az tak moc, abych cejtil dopad kazdyho uderu. Tech 90 minut jsem se sice v pohode zabavil, ale par drsnejch souboju obalenejch nudnou vatou a to vse navic ne buhvijak natoceny proste vic nez 3* neda a to prehnany hodnoceni nechapu. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Je vidět že od předchozího dílu se Boyka něčemu naučil. Shodil ten hřebínek arogance a stal se z něj ještě víc příjemnější bojovník. Zápasy byly ale o stupínek slabší, což filmu ubralo. Příběh se mi zdál také lacinější. Vše zase vyřešily Boykovi skvělá komba. Scott Adkins se na tuhle roli náramně hodil. Stejně si myslím že souboj z předchozího dílu s Michaelem Jai Whitem byl lepší. Však nevadí. Za plný počet to i tak je. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mluvení není moje silná stránka." Boyka je borec. Dokonce i já bych měl problém zmlátit ho. Viděl bych to spíš na remízu ... teda kdyby neměl ruce, nohy, hlavu a já bych se nepouštěl do žádnejch větších akcí. Stejně bych prohrál, protože Boyka je fakt borec. Přesto je naprosto nepochopitelný, jak jsem se u toho bavil. Příběh totiž napsal někdo, kdo těch ran do palice inkasoval fakt honě, ale ty souboje jsou natočený naprosto perfektně. A o to asi šlo víc, než ukázat chyby v gruzínským vězeňským systému. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kdo hledá film čistě pro pobavení, okořeněný vymakanými souboji s dechberoucí choreografií, nechť sáhne po Undisputed III. Sem tam trapná hláška, tady béčková scéna jako hovado, jinde zase úsměvně přehnaný scénář. Ale v součtu to vůbec nevadí, protože skze celý snímek si nelze nevšimnout mohutné lásky, kterou do filmu tvůrci vložili. Chlapíci, co milují akci a starou klasiku se rozhodli, že si natočí vlastní béčko roku 2010. Expendables mají také svoje kouzlo, ale tohle na mě dýchlo jaksi více, a užil jsem si to na 110 procent. Výhodou je, že není nutná znalost předchozích dílů. Jinak je tenhle akčňák v mých očích mixem Shawshanku, Yip Mana a mého guilty pleasure: Souboje cti. Co rozhodně překvapí, když už ne potěší, je sice jednoduchý, nicméně zejména ke konci silný "příběh". ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Natáčalo sa od 18. mája do 20. júna 2009 v Bulharsku. (m.a.t.o.)
  • Film nadväzuje na nezvyčajný trend série Neporaziteľný - robiť zo záporáka z predošlej časti novú hlavnú postavu. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kde Boyka (Scott Adkins) usekává v dole řetěz, aby mohl Turbo utéct (Mykel Jenkins) je možné si všimnout, že Turbo k druhému konci není vůbec připoután. (Kubula333)

Reklama

Reklama