Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

kitano 

všechny recenze uživatele

Je pre mňa celkom záhadou ako Florentine mohol natočiť Undisputed 2, potom takú sračku ako Shepherd a potom zasa Undisputed 3, ktorý je ešte lepší ako dvojka. Undisputed 3 totižto némá len bombastické súboje. Ono je to po všetkých stránkach tak dokonalé béčko, až sa mi to nechce veriť. Slizký kolumbijský záporák, motív priateľstva, tréningová pasáž v kameňolome, skvély gitarový hudobný motív, gradácia...všetko funguje bez najmenšieho zaváhania. Páčilo sa mi, že ikeď Boyka sa zmenil prakticky na kladnú postavu, udržal si svoju arogantnosť a nadradenosť. O tom, že uvidím Adkinsa, Zarora a Latefa v jednom filme sa mi ani nesnívalo a tvorci si toho, čo majú na pľaci boli plne vedomý a výmáčkli z nich maximum (Adkins vs Lateef - pre mňa naj duel). Nemám čo riešiť. Toto je bez debaty za desať. Ps: Adkinsovi Boyka už tak prischol, že bez toho zostrihu vypadá ako iný človek. "I am the most complete fighter in the world".(10/10) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tento film je taký malý návrat o 15-20 rokov. Opäť Rus a Američan. Teraz si všetci nachvíľu poplačme, pretože sme sa nenarodili ani v jednej z týchto krajín...Ruský bojovník Boyka je celkom sympaťák, len škoda, že ten úsmev v závere neukázal skôr. Väzenské katovačky, to nie je nič nové. Je fajn, že sa film na nič nehrá a výsledok uspokojí predovšetkým nadšencov bojových umení. Mnohí ospevujú výborné bojové scény. Choreografia je síce pekná, ale je to iba na efekt. Takýto boj nemá so skutočným veľa spoločného. Tie nespočetná saltá, premety, piruety, odpichnuté štvorité rittbergery či trojité salchovy, to je na mňa trochu moc, zvlášť v porovnaní s bojom aký predvádzal Tom Hardy vo filme Warrior. Ešte aj po zásahu do ksichtu a odpľutí litra krvi si musí urobiť vo vzduchu otočku...Veľmi to pripomína filmy z 90-tych rokov, najviac asi Krvavý šport s JCVD. Vôbec mi nesedela rapová hudba v súbojoch. Možno v uliciach veľkomesta, ale nie v ruskej väznici. O Americkej pomoci v závere ani nehovorím. Nemám nič proti takýmto filmom, len musia ponúknuť niečo navyše ako napr. spomínaný Warrior alebo Eastwoodove Million dollar baby. Na pozretie fajn. 60%. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já se poseru !!! Dvojka byla HustoKrotuPřísná rubačka, kde jsem měla hubu dokořán a očka vykulená skoro až do evropských norem ALE jestli jsem si bláhově myslela, že už mě tedy nemůže nic překvapit tak jsem se kurevsky sekla. Jura Bójků opravil přelomený koleno a dal se zpátky na cestu jemu nejbližší - natrhávání prdelí (myslím v zápase) . A jelikož eM Džey Wájt si ve dvojce vybojoval svobodu tak pozici hlavního hrdiny přebírá právě náš Jura. Více soubojů než ve dvojce samo sebou potěší a minimálně ten šílenej kapuééérista a hlavní zloun (u kterýho nevíte kam kouká páč má voči jako chameleon) dokazují, že i oni ovládají natrhávání prdelí na jedničku. Bójka si to s nima rozdá s obouma a já byla nažhavená kdo komu natrhne prdel a stane se univerzálním alfasamcem. Pokud nejste debilní, je Vám jasný, že to bude Bójka. Pokud Vám to jasný nebylo, debilní jste a tudíž se Vám za spoiler neomluvím, spíše naopak se Vám budu smát. A když jsme u těch spoilerů tak ještě jeden - opět se dočkáme nechutně zlomený hnáty a jednoho zázraku - Bójka se bude kamarádit s černošským ukecaným boxerem - kdo by to čekal, když první černej boxer mu zlámal hnátu co? Tak a teď už jen nadrbaně vyhlížet čtyřku, která bude letos. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Je to prosté, prostučké, dejovo chudobné a priamočiare, ale pokiaľ čakáte od takéhoto typu filmov obrovskú duchaplnosť a scenáristickú bombu, tak ste príliš naivní. Bez ohľadu na vymenované zápory, Undisputed III je "mlátička" ako sa patrí. Bojové scény mi do tela dodávali potrebný adrenalín, každý jeden pohyb, kop, úder.. a to sa priznám, že podobné snímky zrovna dva krát nevyhľadávam. Holt na Boykove akrobačné scenérie si musíte nájsť tú správnu chvíľku, pretože sa jedná o čisto žánrovú záležitosť. Pokiaľ nemáte aspoň raz za čas chuť niekomu nakopať prdel a či jednoducho vybúriť energiu pomocou fyzickej aktivity, tak to ste tu asi trochu vedľa. P.S. Záver vyvolal nepatrný úsmev.) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Stalo se neuvěřitelné. Já viděl akční bojovej film, kde se vůbec nic neklepalo a já každej boj shlédnul naprosto pohodlně, s přehledem a co víc? S celou kupou neskutečně vostrejch efektů. A co je ještě víc? Film je takovejch bojů plný. A co je ještě....ještě větší nářez? Že film není vůbec blbej, herci mi jsou sympatičtí a závěrečná scéna by se měla zapsat do zprávy o akčních filmech pro nová desetiletí....Proboha, jak na to přišla banda béčkařů, že my diváci chceme vidět film, kde něco bude vidět a nás z toho nebudou bolet palice?....Nevěřil jsem vlastním očím. Neporazitelný: Vykoupení je naprostej nářez, na který nevim co pořádně říct. A závěrečná scéna? Jen potvrzuje 100% dokonalost skutečné akce ve filmu, kterou by si představoval do budoucna častěji! Prosím... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Kvôli úlohe Turba začal Mykel Shannon Jenkins trénovať bojové umenie. (ywo666)
  • Film získal na ActionFeste ceny za najlepšiu réžiu a najlepšiu bojovú choreografiu za rok 2010. (m.a.t.o.)
  • Na konci filmu, kde se dozorci chystají zastřelit Boyku (Scott Adkins), zachrání jej jeho spolubojovník Turbo (Mykel Jenkins) tím, že střelí dozorce do pravé části hlavy. Po pádu na zem má však dozorce prostřelenou stranu levou. (Kubula333)

Reklama

Reklama