Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

teutates 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduché, ale účinné... opäť pokračovanie, predsa "neporaziteľný", človek by si bol povedal, že to už nemôže stáť za to, ale opak je pravdou. Otrepaný príbeh, ktorý našiel obmenu snáď v tom, že bol vysvetlený aj pre tých najmenších (do najmenších detailov)... frázy typu: "ťahali sme za nitky, aby sme sa tu dostali, koľko sme museli investovať"... omg + samozrejme krásny ruský prízvuk a "Gruzínska" príroda, ktorá ma značnú podobu naších lisnatých lesov... ALE tie súboje, hmm... dobré postavenie celkovej "choreografie", taktiež hlavní hrdinovia, síce nanajvýš trápni, ale funguje to... aj na mňa. 7/10 no a ten záver, neuveriteľné... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Po skvělé dvojce jsem nemohl odolat a urychleně stáhnul i Vykoupení. Co jsem ale neviděl, Boyka je nejen klaďas, ale zároveň věří v Boha, pomáhá druhým a k tomu všemu stačilo pár týdnů utírat hovna vyplesknuté na podlahu díky mizernému ruskému odpadnímu potrubí. Charakter postavy účelově předelán pro potřeby pokračování bez Whitea, ale proč ne? Skott Adkins je skvěle vypadající a vytrénovaný mačo, který by mohl trhat koule všem dnešním pseudotvrďákům, kteří se nás ve svých trapných filmech snaží přesvědčit o tom, že jsou akční. Neporazitelný: Vykoupení je na chlup stejně technicky zvládnutý film a dokonce má téměř identickou zápletu jako dvojka, ale souboje, hmm ty jsou prostě geniální. Florentine je režisér čistě béčkový a je to vidět v každém záběru, ale když příjde na akci a souboje, nemá konkurenci! 83% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Milovníci zápasů připravte se, protože UŽ JE TO TU ZAS!!!!..... Kopačka, kopačka, efektní otočka (kam se sere Ch. Norris), rána pěstí, zlomení vazu – VÍTĚZ! Volat doktora? Proč? Milovníci ultimátních soubojů jistě vědí, která bije. A kdo bije. S vězni se zachází tak, jak si zaslouží. Vypracovaný těla, že by Miss aerobik zvlhla ...závistí (nebo zbledla?) a neférové jednání ze strany domácích. Příběhem se netrapme, tady jde o krvavou podlahu v ringu. Jde o to, co od filmu očekáváte. POKUD BOJ, MÁTE TU FILM ZA *****!!! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci se zůčastnit bojového turnaje vězňů. 2.) Už mě nebaví mačkat joystick při Mortal Combat. 3.) Nevím, jestli je má postava vhodná pro práci v kamenolomu. 4.) Zajímá mě, kdy se mi může hodit špinavá hadra na podlahu. 5.) Musím vidět jedno z největších ,,z mrtvých vstání“ při finálovém zápase! PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přišel si vybojovat symbolickou svobodu do gruzinského vězení s maximální ostrahou. Mezi provazy v ringu se postupně utká s odsouzenými vrahy na nelegálním mezinárodním turnaji vězeňských zápasníků. Ruský bijec Jurij Boyka je sice rovněž vrahem prvního stupně a v soubojích bude navíc limitován poškozeným kolenem, ale se záviděníhodnou fyzičkou a dokonalou bojovou technikou není pochyb, kdo z turnaje vzejde jako vítěz. Přímočaře jednoduché, jako dobře mířený kop, je tohle akční drama zavánějící zastaralou patinou osmdesátek. Nejvybroušenější je v ringu se špičkovou choreografií zápasů, ale ani mimo něj to není nezajímavé. S vězni je zacházeno až nelidsky nebo jsou případně po prohraném zápase popravováni. Jako slabina se ukázala v podstatě zbytečná snaha o polidšťování hlavního hrdiny, který musí ukázat, že má charakter a naváže ve vězení přátelství s Američanem, aby vztahy mezi velmocemi nebyly vyhrocené a hlavnímu bijci se dalo fandit a nepůsobil tak negativně. Scott Adkins nedopustí, aby film sklouzl do nudy a má na to utáhnout ho, i když jeho postava není žádný mluvka působící stroze. Film by se dal shrnout jako přehlídka hordy svalů, zpocených těl, drsných výrazů v obličejích bijců a především nonstop akce v kvalitním režijním provedení. Přesto se film až tak nevyhnul schematičnosti, tolik příznačné pro podobné akční opusy. To však pro tentokrát odpouštím. Nerad bych, aby si to Adkins se mnou přišel vyříkat osobně. Bojím, bojím... 90% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins tentoraz ako klaďas, indisponovaný zranenou nohou (Michael Jay White bol sakra tvrďas) vymäkol a bratríčkuje sa s druhým černochom. Táto kopa priteplených žvástov medzi nimi ma na tom štvala najviac. Čo sa zobrazenia súbojov týka UIII kráča v šľapajách UII čo je dobre i keď samozrejme už také prekvapenie to nie je. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Bojovú choreografiu mal na starosti Larnell Stovall. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu 95x. (Kuny27)
  • Kvôli úlohe Turba začal Mykel Shannon Jenkins trénovať bojové umenie. (ywo666)

Reklama

Reklama