Reklama

Reklama

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

  • USA Hansel & Gretel: Witch Hunters (více)
Trailer 2

VOD (1)

Malého Jeníčka a Mařenku zavedl jejich otec do hlubokého lesa a tam je nechal osudu. Jeníček s Mařenkou našli perníkovou chaloupku, ve které byla ježibaba a ta je chtěla vykrmit a sníst. Když chtěla hodit Jeníčka do pece, děti ji přemohly a upekly v peci. Od té doby loví čarodějnice... Jeníček a Mařenka už jsou dospělí a putují po světě. V jednom městě chce šerif Berringer upálit ženu jménem Mina, kterou obvinil z čarodějnictví. Jeníček s Mařenkou ji ale na poslední chvíli zachrání, protože poznají, že to není ježibaba. Poté se vydají na lov čarodějnice v blízkém lese. Čarodějnici sice chytí a zabijí, ale jejich hlavním úkolem od starosty je najít unesené děti – a ty zatím nenašli. Mezitím se parta lovců snaží chytit čarodějnici, která děti unesla. Čarodějnice Muriel ale všechny zabije. V hospodě se Jeníček a Mařenka seznámí s Benem, který se o čarodějnice také zajímá. Do toho přiběhne jeden z lovců, který všem řekne, že čarodějka zabila jeho kamarády, a sám pak vybuchne. Jeníček s Mařenkou se vydají lovit čarodějnici do lesa... Nalákají ji na volání dítěte o pomoc. Jeníček s Mařenkou čarodějnici, což je Murielina pomocnice, chytí a zjistí, že čarodějnice potřebují ke svému rituálu získat dvanáct dětí. Nyní jich mají jedenáct a jdou si do města pro poslední... (TV Prima)

(více)

Diskuze

karlik4801

karlik4801 (hodnocení, recenze)

Falconica

Takže pokud ho chtějí mít ve dvojce, plácnou si přes kapsu. :D Ale pro příští tři roky má už dost otevřených projektů. 

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

karlik4801

myslím, že koniec "jednotky" jasne naznačil, kde by sa mohla odohrávať potenciálna dvojka :) tá púšť vyzerala celkom lákavo

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Pokud nemají Gemma a Jeremy v kontraktech doložku o pokračování, tak už je oba ve dvojce sotva uvidíme. Ani Wirkola není jistý. Asi už by to pokračování s nimi stálo sotva pouhých 50 miliónů. Cena by vzrostla.

na příspěvěk reagoval karlik4801

Uživatel karlik4801 smazal svůj příspěvek.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

 V Americe sice film s rozpočtem 50 miliónů moc nevydělal, pouhých 54 M, ale ve zbytku světa film zadodoval a přinesl dalších více než 150 M. Tedy výdělek 205 M pravděpodobně přiměl Paramount a MGM přemýšlet o pokračování.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Petrasuvicka

Proboha! A o čem to asi bude? Jeníček s Mařenkou, jako čaroděj s čarodějnicí, začnou pořádat sabaty, aby byla sranda? Také by se nám mohli oženit/vdát a povít nějaké to čarodějňátko. V každém případě jsem na to zvědav. Aby z toho nakonec nebylo čarodějnické Scary movie. :D

Petrasuvicka

Petrasuvicka (hodnocení, recenze)

ha! bude se točit dvojka :) jako jeden ze tří producentů bude jmenovaný Will Farell. O Wrikolovi se zatím nemluví, těžko říct, jestli se bude vracet do pozice scénáristy a režiséra. Ale jisté je, že dvojka bude. Paramount to potvrdil a rozhodně už se na tom prý začalo pracovat

na příspěvěk reagoval RizekCRF

p.a.douch

p.a.douch (hodnocení, recenze)

Falconica

Za Vás nikdo nemluvil, zřejmě se s kolegyní musíte naučit práci s diskuzí. Při klepnutí na Vaše jméno (v příspěvku který reaguje na příspěvek) zjistíte na jaký Váš příspěvek bylo reagováno. Žádný učený z nebe nespadl.

na příspěvěk reagoval Falconica

Uživatel p.a.douch smazal svůj příspěvek.

p.a.douch

p.a.douch (hodnocení, recenze)

Petrasuvicka

Když si klepnete na svoje jméno v mém příspěvku (z 8.3.2013 - 14.02 hod.), zjistíte že jsem reagoval na Váš příspěvek ze 7.3.2013 ve 22.59 hodin.

Petrasuvicka

Petrasuvicka (hodnocení, recenze)

Falconica

já si nemohla zrovna moc vybírat :D originál jsem nesehnala, navíc jsem tenkrát v televizi chytla poslední 4 díly...do tý doby to nebylo k sehnání pak to opakovali jeětě asi třikrát na různých stanicích, takže jse si to vychutnala dostatečně, ale stejně...až teď můžu sehnat originál bez problémů, na youtube nějaký dobrák nahrál všechny díly :D

Petrasuvicka

Petrasuvicka (hodnocení, recenze)

Falconica

jako sedí na Steva Rogerse, na Evansovo role, to jako s tím problém nemám...a s dabingu na Jeremyho co jsem viděla v TV tak na něj skvěle seděl Pisařík, daboval ho v The Unusuals a bylo to bezva. V tý roli prostě uměl dodat ptořebný dramatično a vtip, když bylo třeba (tím nechci obhajovat dabing)

na příspěvěk reagoval Falconica

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

RizekCRF

ale tak to samozřejmě, to je všeobecnej důvod, proč se dabingu většinou vyhýbám. A hlavně dabér nikdy nebude mluvit autenticky se správnou mírou dramatičnosti:-)

na příspěvěk reagoval Petrasuvicka

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Jedna vec me vadi, a to jmeno Jenicek. Dospely chlap a rikaji mu jak batoleti. Mohli mu aspon rikat Honzo nebo Jendo...:)

na příspěvěk reagoval InaSe

Související novinky

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

09.08.2015

Dva roky stará fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, v níž se slavní sourozenci stali akčními hrdiny, vydělala 226 milionů dolarů. Vzhledem k padesátimilionovému rozpočtu jí tak bylo rychle… (více)

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

22.09.2014

Loňská akční fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic vydělala 226 milionů dolarů. To je při padesátimilionovém rozpočtu jasná komerční výhra, kterou by studio Paramount chtělo přetavit do druhého… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

09.06.2013

Rozpočet 50 milionů, celosvětové tržby 226 milionů. Snadná matematika, i když vezmeme v úvahu, že téměř polovina utržených peněz zůstává kinařům. O možné trilogii se mluvilo už před premiérou, a teď… (více)

Reklama

Reklama