Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Uršule bych narval citron do prdele a poslal jí do Treblinky, protože to, co tady předvádí je regulérně zločin proti lidskosti. Jinak je to celý samozřejmě špatnej vtip. Troškovskej l'humour, infantilní novácká hudba a prase Postránecký v hlavní roli je jedna z těch nejhorších kombinací, co kdo stvořil. Causa bibendi zcela očividná, protože jsem si na uklidnění musel dát vodku na exkrát. A zajímalo by mě, jak probíhaly castings nebo prostě jak se jim povedlo sehnat tak otřesnou skupinu (ne)herců. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela přetrpitelné a jakožto spin-off Ordinace zatím mnohem lepší (což se samozřejmě změní, pokud se rozhodnou opět točit tak 265 dílů ročně). Zřejmě díky Stránskému a té sestřičce (netuším, kdo jí hraje). Ale že bych si to pustil sám od sebe, to nehrozí. Na to mám pořád spoustu lepších seriálů. ()

Reklama

Havala odpad!

všechny recenze uživatele

Tak především se jedná o čistý chemický derivát Růžové zahrady. To samo o sobě už je hardcore. Smutné na celé věci je to, že oblíbenou postavu Oty Kováře extrahovali a zkusili vydestilovat nejjemnější substanci která jistě s sebou strhne početnou skvadru diváků růžovky. Za snad deset let češi nenatočili seriál který by stál za podívání. Být to na Primě, ani nevím že se něco děje. Nejedná se o filmařinu ale o čistý byznys. Nic proti ničemu. Naše odpady na CSFD mají produkční z Novy v p*či. ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když si říkám, že horší už to být nemůže, překvapí mě televize s další, ještě daleko větší sračkou, než byly všechny předchozí. Děj prakticky žádnej, svou nenáročností speciálně dělanej pro fanoušky těchto dílek, tedy pro retardy a důchodce ve špatném mentálním stavu. Zajímavé je, že pokud shlédnete upoutávku (kterou prostě shlédnete!, protože než bude pokračovat Váš oblíbený pořad, půjde reklama na Doktory z Počátků alespoň šestsetpadesátkrát) tak již s přehledem víte o všem, co se bude v dalším díle dít... Řešením by bylo, diváky těchto seriálů zavřít někam do karantény a všem ostatním začít dávat v televizi něco koukatelného. ()

VlastaFlaksa 

všechny recenze uživatele

Letní oddechovka, přemýšlení zakázáno. Jen doufám, že se z toho nestane zas nějaká nekonečná záležitost, jako je třeba Ordinace, Ulice a podobné "poklady" naší TV tvorby. To že se tu opětovně ovšem v jiné roli objevuje Prachař mi až tak nevadí, ovšem u Pisaříka od role mladého nadějného doktora do role venkovského debila, to je teda pořádný sešup! :-) ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • V 9. dílu "Je to tvoje věc" ve scéně, kdy Ota Kovář (Martin Stránský) opilý upustí stránku s vytišteným mailem, je na něm - kromě žádosti, aby zvedl telefon a mluvil - možno číst: "Uhodneš o koho jde," a dále místo samotnýho mailu následuje text Julia Zeyera ze "Tří legend o krucifixu", konkrétne "Inultus", legendy pražské. (hermiona)
  • Vandina (Nela Boudová) syna Filipa hraje její skutečný syn. (hermiona)

Reklama

Reklama