Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Uf co napsat? Chtěl jsem dát o hvězdu navíc ale nakonec néé. Seriál mě bavil o tom žádná. Kuneš si z Cirkuse Bukowsky přinesl vše co ho zdobilo, prostě polda od rány co má koule ale taky srdíčko. Opět super exteriéry, letecké záběry a surovost přírody ,,na konci,, světa. Malinko mě zklamaly některé příběhy, policejní taktika a postup kriminalistů. Škoda taky přehnaného konce kde to vypadalo jako v americkém akčňáku. Palec hore za sympaťáka Pyška. Třešinkou na dortu byla nestárnoucí J.Ježková a moje sexy bohyně J.Kolesárová:-)) Těším se na pokračování :-) ()

WinnJets 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních pár dílů mi trvalo, než jsem se do toho pořádně dostal, naštěstí to pak celé mělo stoupající tendenci. Spousta postav mi v průběhu seriálu postupně přirostla k srdci a tak mi nakonec bylo až skoro líto, že to všechno končí. Na české poměry vskutku solidní počin. Tento komentář se týká jen a pouze první řady seriálu, druhá je bohužel propadák... ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Poučena Temným případem i severskou detektivní školou vytáhla Česká televize nečekaný trumf v podobě divokého Krušnohoří, jehož nehostinným hvozdům kraluje charisma „českého Willise“ Hynka Čermáka. Cíga, pěsti, hlášky. A taky pohlcující atmosféra, která těží z prvotřídního řemesla i neokoukaných lokací drsného pohraničí. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Rapl mě překvapil, protože jsem netušil, že jde ve šlépějích Kuneše. Ale tentokrát si udělal geniální průser, který ho deportoval z Prahy až na samé pohraničí, kde lišky dávají dobrou noc. Snímek chce tlačit stejně dobře na pilu jako jeho předchůdce Bukowsky, ale na to nemá dech i když koule pana Čermáka na to pořád mají! Zase na druhou stranu, když vidím co v dnešní chaotické době vzniká za televizní paskvil, tak Rapl patří rozhodně do toho lepšího šuplíku kriminální zábavy! 90% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jojo, je to jenom počáteční nástřel hodnocení, přece jenom je před náma ještě hodně dílů, ale tak nějak předpokládám, že si to ty 4* zaslouží. No a pokud ne, tak to tady budu upravovat, dopisovat a měnit. Zatím velká pohoda na českej krimi seriál! EDIT 3.4.2019 Za mě dobrý. Nemůžu říct, že by tam nastal nějakej zásadní úpadek, i když se možná trochu víc vtipkuje, než by bylo třeba. Nicméně v závěru druhé série jde solidně do tuhýho a gradace je tady víc než slušná. ()

Galerie (433)

Zajímavosti (166)

  • Když je Kuneš (Hynek Čermák) postaven mimo službu a přehrabuje se ve své minulosti, prohlíží si sbírku aktů a starý fotoaparát. Hynek Čermák má koníčka focení aktů. (sator)
  • Ve scéně, kdy na začátku major Kuneš (Hynek Čermák) sedí před komisí, lze spatřit i plukovníka se špatným hodnostním označením. Místo tří velkých hvězd pro plukovníky jsou na výložkách tři malé hvězdičky pro strážmistry a praporčíky. (Pimburger)
  • Herec Hynek Čermák kvůli náročnému natáčení spal 150 dní pouze 3–4 hodiny denně, kvůli jiným hereckém rolím především divadlu a dojíždění na plac. (Jahos)

Reklama

Reklama