Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

misterz 

všechny recenze uživatele

Filmová séria o bojovníkovi vo voľnom štýle Boykovi patrí neoddiskutovateľne k tým najlepším a najatraktívnejšie zvládnutým spomedzi všetkých ostatných snímkov z podobného ringového prostredia. Takú precízne a pritom divácky pútavo zvládnutú bojovú choreografiu už nenájdete v žiadnom inom filme tohto rangu. A to, že je to z pohľadu úderov a kopancov nereálne neriešim. Čo by ste chceli? Realitu? Aby po dvoch kopoch do hlavy už bol koniec a protivník K.O.? To by potom predsa nikoho nebavilo. Všetkým sa skrátka vyhovieť nedá... Jediné, v čom tento film z môjho pohľadu stráca je slabučké príbehové premostenie medzi jednotlivými zápasmi, avšak to čo sa odohrávalo v ringu nemá zatiaľ žiadnu konkurenciu. Dúfam, že príde aj päťka. 80/100 ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins se vrací se svojí životní rolí Boyky a i počtvrté to je zábava, i když asi už ne taková jako dřív. Možná už mě to nebaví tolik, co dřív. I když musím uznat, že když tak proti Boykovi nastoupila za závěrečná hromada svalů, tak jsem čuměl. to i Boyka vypadal jako klučík, co by měl začít pořádně trénovat. Ale jinak jo, zábava to byla, souboje jsou víc než slušný a rychle to uteklo. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je mašina a v téhle pitomoučké sérii nelze čekat nic víc než jen zatraceně skvělou choreografii soubojů. Jeho Yuri Boyka sice ve stovkách ilegálních zápasů zlámal desítky kostí a způsobil několik otřesů mozku, přesto je to pokorný chlap se srdcem na správném místě. Nešťastná náhoda v ringu ho donutí se trochu zamyslet nad svými cíli a v rodném městě vyhledá manželku protivníka, který po zápase umřel. Paninka je v nesnázích, tohle město totiž ovládá mafiánský boss, který má zmáknutou policii i zálibu v pořádání ilegálních zápasů. Než vdovu požádá o odpuštění, zjistí, že i ji má mafián v hrsti. Atmosféra rozbitého Východu je fajn, Adkins záhy láme další nosy, ohýbá končetiny a plachtí efektně vzduchem. A o tom to celé je. O choreograficky vymazlených, dlouhých a přehledných zápasech. Před pětadvaceti lety bychom něco takového s chutí zbaštili a po vyběhnutí závěrečných titulků hned véháesku přetáčeli na nejlepší sekvence. Dnes je doba přeci jenom jiná, solidní průměr to ale pořád je, ať už v dialogových scénách probíhá všelijaké zvěrstvo. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Ryze pánská odreagovačka. Kinečko, doutníček, pitíčko, pohoda. Příběh už prostší a banálnější být nemůže, protože by zase vypadalo zvláštně, mít jen za sebou naládovaných pár soubojů v aréně, prokládaných tréninkovými sekvencemi, ve kterých Adkins ukazuje svojí muskulaturu. Jsem ochoten v tom vidět poctu osmdesátkám, s choreografií nulek. A to je OK. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jak přes kopírák trojky dvojky, ovšem a co je důležitý, přidal se nám malinko (i když jednoduchej) příběh, kterej nám vybočuje i mimo provazy ringu za zdi arény... Musím se přiznat, že mě Boykův čtenářskej koníček bible a bláboly o bohu dost prudí! Zabiják jeho kalibru, je najednou citlivej jak špička jeho vocasu?... Nejde mi to do kupy! Každopádně za návrat v novodobým světě filmu do akčních 80ek-90ek je dát tu čtvrtou stár povinností! 70% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Trayan Milenov (Boris Tarsov) si zahral vo všetkých troch pokračovaniach série Undisputed. V každej časti mal súboj so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka), no vždy stvárňoval iného súpera. (m.a.t.o.)
  • Martyn Ford získal rolu vo filme na základe odporúčania Scotta Adkinsa (Boyka), s ktorým sa poznal už pred natáčaním. Obaja bývajú v rovnakom meste a prvýkrát sa stretli v posilňovni. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama