Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád Annu Faris, ale tohle pitvoření mě prostě nebaví. Nevím, jestli už jsem takový suchar, ale podle mě tohle není humor, který... Podle mě tohle není humor. To, že je to místy urážlivé, to by mi bylo celkem jedno, spíš jde o to, že je to hloupé a bez nápadu. Tohle prostě vymyslí každý, ale fungující parodii, tu očividně už skoro nikdo nedává. Kdybyste měli nějaký tip na novou a dobrou parodii, dejte vědět. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 2 (2001) aneb 2x více nechutností a 2x méně vtipu. Tenhle film už začíná býti pěkně smrdutým hovínkem. Připadal někomu zvracející kněz vtipnej?? Mně ne. Odporná splaška těch nejhorších "vtipů" vycucaných z prstu toho odporného kuchaře ze zámku! Parodie hodná zatracení, bez vkusu, jen nashromáždění nechutností všeho druhu a to nikdy film vtipným neudělá. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takovéto pokračování si Scary Movie dle mého určitě nezasloužila. Tahle dvojka nejenom, že je nechutná, zvrácená a neuvěřitelně trapná, ale chvílemi mi to připomíná, jak kdyby to točil černoch pro černochy. Takové to rádoby drsné, zhuleně zábavné a nechutně ubohé, to co se v řadě amerických komedií objeví a snaží se zapůsobit dojmem ztřeštěné grotesky. Dvojka na druhou stranu pár slušných vtípků stále má. Rozhodně se nedají rovnat s trapnými, ale během sledování tohoto filmu rozhodně potěší. Tohle pokračování bych prozatím zhodnotil, jako zřejmě nejhorší díl z téhle série, uvidíme jak se to časem vyvrbí dál. --- Co jééé? - Co jééé? - Co děláš, kámo? - Zabíjím... čas. ()

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Dobrá dobrá, už jsem si vyslechl a přečetl hodně kritik. Je to zřejmě zvláštní a asi vybočuji z davu, ale Scary movie 2 mám moc rád, směju se od začátku do konce, pro mne jednoznačně oddechová záležitost. Uznávám, že konec byl dost slabý a nudnější, ale jinak jsem se náramně bavil. Top parodie .. 65 % ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prineste mi vazelínu.“ Kým jednotka si brala na mušku slasher, dvojka (znova v réžii klanu Wayansovcov, odídení boli až v trojke) odkazuje na ghost house. Kým zo začiatku sľubuje náznak príbehu, postupne sa scenár dopracuje iba k tomu, že niekto v dome niekam pred niekým uteká a vy sa moc nechytáte. O príbeh nejde, len o vŕšenie brutálnych scénok jednu na druhú. Niektoré vtipy sú natoľko nezmyselne naťahované až za hranicu únosnosti, že som nevládal a, celý zúbožený, som sa MUSEL smiať (prvé stretnutie Cindy s komorníkom so znetvorenou rukou, komorník so znetvorenou rukou servíruje večeru, komorník so znetvorenou rukou si doberá hrdého mladíka na vozíku). Niektoré vtipy sú totálne hlúpe (znásilnenie neviditeľným, bitka s mačkou, závod vozíkov) a iné sú len „presnou“ kópiou zo slávnejšieho filmového titulu (od Johna Woo a HANNIBALA cez NEZVRATNÝ OSUD a TWISTER až po CHARLIEHO ANJELOV, či DETSKÚ HRU, hlavná dejová línia vykráda čierno-biele STRAŠENIE resp. remake s Liamom Neesonom ZÁMOK HRÔZY), ale je to taká kanonáda, že šokovanému divákovi neostáva nič iné, len to alebo vypnú ... alebo sa smiať. Nebude to smiech bolesti, zúfalstva ani totálneho nešťastia... ale nebude k nemu mať ďaleko. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • V scéne, kde si tvorcovia robia srandu z Charlieho anjelov (2000), stoja slečny pred striekajúcou fontánou, ktorá je však v nasledujúcom zábere fuč. (peiton)
  • Když vejde kněz (James Woods) do místnosti, lze vidět kadibudku, která následně v další scéně zmizí. (KajusaK)
  • Natáčení probíhalo od 13. února roku 2001 do května v Kalifornii a Kanadě. (Stocki)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama