Reklama

Reklama

Architekt Paul Kersey hájí v Los Angeles zákon po svém. Najde si přítelkyni, jejíž dcera zemře na předávkování drogami. Kersey se vydává do soukromé války. Má v plánu rozbít drogový kartel. (Ouwen)

Recenze (63)

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Paul Kersey opět útočí :). Tentokrát pobije dva místní drogové gangy. Ještě méně příběhu, a o to více monotónního střílení :(, než v předchozích dílech. Jdu se podívat na pětku, tohle je skoro nekonečný příběh :). Ať žije zdravá sebeobrana s granátometem v ruce :). Už mi chybí jen tank... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Posledni povedenej dil kterej jeste vzniknul v produkci Cannonu cekal sem uz velkej vodvar ale je to porad pecka trend nastoleny ve trojce tu je udrzovan uz zadny krimi dramata tohle je cistokrevna akcnarna a byt ke konci uz mi to prislo trochu umele natahovane tak ten Nehappyend mne zase slusne rozsekaj ten chudak Bronson ma fakt smulu s nikym se nemuze dat dohromady kazdyho mu oddelaj no reknete koho by to nenasralo nevzal poradnej kolt do ruky a nesel zkosit par zasranejch parchantu kdyz si o to vylozene rikaj kazdopadne v nejlepsim prestat skoda ze tenhle dil nebyl posledni mohla to byt jedinecna serie ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak ani čtyřka nějak závratně nenadchla, ale ještě pořád to není odpad. Drogy jsou svinstvo a tak není divu, že Kersey tentokrát trošku nadzvedne mandle podsvětí. Být jím, tak už si na staré kolena nehledám žádnou starou (i když občas je potřeba vyvětrat lachtana), jinak bude zabíjet donekonečna. Já vím, ono ho to baví, ale divák už z toho začíná být poněkud unavený. Stařík má sice lepší arsenál zbraní, ale věk se už zastavit nedá a tak ty fighty vypadají dost směšně, stejně jako „dostihové“ běhy. No jsem zvědavý, s čím se vytasí v dalším díle. Slabých 50% ()

Mol 

všechny recenze uživatele

WHO THE FUCK ARE YOU? DEATH!!! Charles Bronson je nejdrsnější flegmatik v celém Los Angeles, který je odsouzen být navěky sám, protože kohokoliv ve svém životě potká a má rád, musí zemřít. Paul Kersey je ztělesněním smrti a to doslova. Kdybych žil v dobách mstitele, tak bych rozhodně nepáchal žádnej zločin, protože bych si mohl být jistý, že si pro mě přijde. BANG! ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

- "Kdo jsi?" - "SMRT" Vtipná úvodní hláška Bronsona v ne moc povedeném thrilleru, který bych dnes viděl spíš jako podprůměrný. Zápletka mi nepřišla dvakrát věrohodná, Bronson jako civilista a střelec amatér postřílí dva silné drogové gangy a na konci mu je v podstatě jedno, že už o něm všichni vědí, že on je tím oním Mstitelem, co střílí zlé hochy. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (15)

  • Podľa výpisu, ktorý číta policajt, sa dá zistiť, že Kerseyho (Bronson) adresa je 8200 Wiltshire Boulevard, Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Filmy tejto série s nepárnym číslom sa odohrávajú v New Yorku a všetky filmy s párnym číslom sa odohrávajú v Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • V čase natáčania bol 66-ročný Bronson takmer dvakrát starší než jeho filmová priateľka Kay Lenz (34 rokov). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama