Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Originálny film, ktorý parodoval filmy o Jamesovi Bondovi. Kedysi sme ako rodina po príchode môjho strýka z Kanady sledovali jeden alebo možno to bolo viac filmov zo série o Austinovi Powersovi, to bol zážitok. Dnes mi však tento film vtipný až tak nepripadal, nie je to až tak nadčasový humor, mnohé z tých heftov a hlášok sa dnes dajú považovať za trápne klišé, naviac napríklad scénky s oznamovaním úmrtí pozostalým vtipné neboli. Elizabeth Hurley a Fabiana Udenio z tohto filmu urobili film s riadnym sexuálnym podtónom, nie iba ako, ale naozaj. Tento film je oproti svetu mierne podcenený našimi divákmi momentálne, ale mal niečo do seba, trápne to nebolo, je to nezabudnuteľné, vrátane 60. rokov, hippies a hudby. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. The Magic Piper (Of Love) - Edwyn Collins [3:50] ,2. BBC - Ming Tea [2:06] ,3. Incense And Peppermints - Strawberry Alarm Clock [2:48] ,4. Carnival - The Cardigans [3:38] ,5. Mas Que Nada - Sergio Mendes & Brasil '66 [2:40] ,6. Female Of The Species - Space [3:09] ,7. You Showed Me - The Lightning Seeds [4:07] ,8. Soul Bossa Nova - Quincy Jones [2:45] ,9. These Days - Luxury [3:12] ,10. Austin's Theme - The James Taylor Quartet [3:39] ,11. I Touch Myself - The Divinyls [3:47] ,12. Call Me - The Mike Flowers Pops [2:52] ,13. The Look Of Love - Susanna Hoffs [3:45] ,14. What The World Needs Now Is Love - Burt Bacharach/The Posies [3:57] ,15. The Book Lovers - Broadcast [3:33] ,16. Austin Powers - Wondermints [2:46] ,17. The Shag-adelic Austin Powers Score Medley [4:49], ()

Reklama

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Naladěn na šukézní vlnu brýlatého "agenta" jsem si tuto vtipnou komedioparodii ve stylu herní " No One Lives Forever " výtečně užil. Škoda, že ke konci ztrácí dech, ale Mike Myers si to napsal hodně dobře. Nejeden by si to s ním hned vyměnil. Scény, které vtipně skrývají určité lidské partie jsou špičkové ( klobáska:) ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, ale ještě nikdy nebyl primitivní, fekální, hloupý a nevkusný humor tak sexy, inteligentní a stylový jako v podání Mika Myerse. Jeho komika je jedinečná, osobitá a originální a zároveň i kulervoucí (alespoň pro mě). Mám pro něj slabost a neváhám to vyjádřit i hvězdičkově. Go Mike, oh yeah baby! ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Dnes již komediální klasika, která je sice hluboce zakořeněna v 90. letech, ale dnes, téměř po dvaceti letech od premiéry, můžeme říci, že Mike Myers vytvořil hned několik legendárních vtípků, které tu s námi budou opravdu na hodně dlouho. Ať na sérii nadáváte jako na lacinou, nevkusnou komedii, která nejde pro prd-vtip daleko, rozhodně není lehké ji nepřehlédnout. 65 % ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Postavy "General Borchevsky" a "Commander Gilmore" jsou pojmenováni podle dvou hokejistů z týmu Toronto Maple Leafs a podle Myersových psů. (PußyMagnet)
  • Doktora Zlouna si měl původně zahrát Jim Carrey, ale musel odmítnout, protože byl vázán smlouvou k filmu Lhář, lhář (1997). (Terva)

Související novinky

Reklama

Reklama