Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Uškudasket odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěli jste někdy vidět nepovedený filmařský vtípek, který si jakoby říká o pořádnou kritiku?Jste na správném místě.U filmu jsem utrpěl pár srdečních záchvatů a přišel k veliké psychické újmě.Jak?Dělat z jednoho padoucha zcvoklého magora trpícím sadistickým komplexem mi přišlo královsky vtipné.Hřebíček do rakve však zarazila pasáž, kdy se na scéně objeví úchylný boss, jehož tělo je zkrášleno třemi bradavkami.no fuj.Jednoduše řečeno, tohle je škvár, který shlédnete pouze na vlastí nebezpečí. ()

gein 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to viděl, jako jednu z prvních verzí na VHS a hrozně se mi to líbilo, po letech jsem si to sehnal na DVD a líbilo se mi to ještě víc. Vilmer je v podání Matthewa skvělej a Leatherface je tu asi nejvěrnější zpracování svoji předlohy Eda Geina, v úvodu se ukáže jako ten co známé, brutální, šílený, aby se následně stal něčím jako domácí děvka, kterou brácha klidně napájí proudem, až do své konečně proměny "ženy". Škoda, že nezůstal po celý film jako v úvodu, ale i tak se mi to líbí. Má to Vilmera, parádní atmosféru, dům, psychopaty a i tu nohu na ovládání :) bavil jsem se královsky. ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Kim Henkel si měl vybrat, jestli chce natočit komedii nebo horor. Nepodařilo se mu totiž ani jedno. Na komedii je tenhle nepodařený remake či pokračovaní příliš nevtipný, na horor příliš srandovní, což není dobře, protože se divák těžko může rozhodnout, jestli se bude smát nebo bát, takže je zmaten a místo toho, aby sledoval film, neustále přemítá o tom, na co se vlastně dívá. O srovnávání s původním filmem z roku 1974 nemůže být ani řeči, není zde totiž co srovnat. Pokud si chcete užít kombinace komedie s hororem, sáhněte po předpánoprstenovských počinech Petera Jacksona (Bad Taste, Braindead). ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Osamely zapadakov kdesi v Texasu, "rodinka" proti ktere jsou Adamsovi sporadana familie z predmesti a nekolik patricne naivnich teenageru... Nemam nejmensich pochyb ze celej stab hulil behem nataceni travu o 106 (nebo spis neco silnejsiho). Ne neni to horor a ne neni to ani parodie na horor. Co to je si skutecne nejsem jist a pochybuju ze to vedi tvurci. Trochu mi to pripomina Lynche a presto ze je to misty dost nuda, sem to ze zvedavosti dokoukal a misty se i smal. Nejprilehavejsi oznaceni by asi bylo 'umelecky' film (slovo 'umeni' berte v tomto pripade v tom nejsirsim moznem kontextu). ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Kim Henkel se pokusil o návrat do svých rodných vod, ale naneštěstí mu tak nějak došel benzín a jeho pila spíše vrčí, nežli řeže. A právě tímto nedostatkem nejvíc trpí samotný Leatherface, z něhož se vyklubal transexuál (čímž se asi nejvíc přiblížil svému skutečnému předobrazu) a bábovka, na které si všichni jen vybíjí zlost. Z démonického a chladnokrevného zabijáka se tak stává politováníhodný ubožák se smutnýma očima odsunutý do pozadí. Hlavní atrakcí filmu tedy zůstává úchylný Matthew McConaughey, který se své role ujal tak přesvědčivě, že člověk na chvíli zapomene na zprzněného Leatherface. Druhým vábidlem je mladičká Renée Zellweger, která marně uniká ze spárů šílené rodinky a jejího černého humoru. K nelibosti ale přispívá i samotný závěr, kde Henkel z kanibalské rodinky dělá nadnárodní manufakturu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)

Reklama

Reklama