Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

dezert 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejabsurdnějších filmových zážitků. Tenhle film by měl někdo pořádně rozebrat, protože je jasný, že takhle se filmy určitě nemají dělat. Matthew McConaughey je perfektní úchyl (scéna, kde řve "Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi!" je jedna z nejšílenějších a nevyhrocenějších, co sem kdy viděl. Tohle se fakt povedlo, škoda, že je to jediná věc, která stojí za zmínku.) Ovladač na nohu ale nemá konkurenci! To tu na tuty ještě nikdo nikdy nevymyslel. Noha na dálkáč! Kim Henkel je mimochodem pěknej břídil, co dělá záběry, "který nemaj´ hlavu, ani patu" (Muhammad Ali). Taky se nedivím, že tomu chlapíkovi, co hrál tu Leatherface transku, už nikdo potom nedal žádnou roli. Zkrátka: film k prdu, jen dobrej jako výstraha pro všechny, jak nedělat filmy. ()

aLPaC odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle mělo sakra znamenat? Příšerný scénář, dialogy a chování postav děsivé. Leatherface nejprve vypadá jako trouba, potom dokonce jako transvestita. Matthew má nohu na dálkové ovládání a pořád někoho mlátí. Jeho vidláckej brácha zase zná snad všechny citáty světa. Ten kluk Barry mě taky dostal. Uvnitř baráku vřeští jeho přítelkyně, venku na něj mává vidlák s puškou a on jde v klídku na záchod, protože už se mu hrozně chce. Jediný obstojný je prostředí nočního lesa, ale to, jak se do něj ta čtyřka dostala je taky fajn. Ježiš, odbočila jsem špatně, tady to neznám, nemůžu se nikde otočit. :D. Příště bys mohla zacouvat zpátky krávo! No prostě děs! Nejhorší horor (jestli to tak můžu nazývat) co jsem kdy viděl. Dělá ostudu původnímu filmu a neměl by nosit jeho jméno. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ojedinelý režisérsky pokus Kima Henkela, ktorý stál ako scenárista pri zrode pôvodného TCSM (1974). Je otázne, do akej miery to Henkel s týmto pokračovaním vlastne myslel vážne a či z jeho strany nešlo o určitú formu recesie a sebaparódie. Return of the Texas Chainsaw Massacre vyzerá zhruba do svojej polovice ako sľubný sequel, kvalitou zrovnateľný s hociktorým iným dielom voľnej série TCSM, potom však prídu okamihy kvíliaceho zženštilého Leatherfacea a ultradrsného psychopata Vilmera, majúceho sústavné problémy so svojou kyborgovskou nohou fungujúcou na diaľkové ovládanie a všetka vážnosť je tatam... Nemôžem však povedať, že by som sa na tomto štvrtom pokračovaní nepobavil a taktiež bolo celkom zaujímavé sledovať herecké začiatky sekáča McConaugheyho a už v mladom veku úžasne nesympatickej Zellwegerky... ()

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo něco. Tohle je NEJHORŠÍ Texaský masakr motorovou pilou. Příběh totálně debilní, stupidní a divný! Postavy totálně nezajímavý,hudba ujde a Leatherface ten se nepovedl, nechápu proč se převlíkl za holku a proč vždy když někoho zabije nebo nahání tak buď začne řvát nebo brečet. Film je debilní, stupidní, divný a sakra špatný! 0%. ()

LabySo69 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pokuď jsem u Leatherface III tvrdil, že to nemá téměř nic společnýho s The Texas Chainsaw Massacre, tak nevim, co říct o týhle absolutní hovadině, která nemá s TCM už naprosto nic společnýho. Z Leatherfacea je nějakej transvestitickej kripl, kterej je sám "šikanovanej" nějakým buranským "šéfem party" v podání hroznýho Matthewa McConaugheye. Všechny postavy se chovaj tak dementně, že by snad mohli zapadnout i mezi politiky :D. Hlavně ten blbec, kterej tam je asi jakože za chytráka a pořád mele nějaký citáty slavnejch osob. Motorovka se ve filmu objeví na konci filmu a ještě ke všemu asi tak na pět minut. A ten katastrofální konec!? To je samo o sobě horor... 90 minut totální hrůzy... Bohužel úplně jiný hrůzy, než by člověk od hororu očekával. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)
  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama