Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Každému, kto videl originál Masaker je jasné, že tu ide o remake a nie o žiadne pokračovania (i keď sa to na začiatku tak tvári). Matthew McConaughey je strašný a je najhoršou časťou filmu. A TO FAKT! No a naopak najlepšou je Renée. Je krásna, vie kričať, vie bežať - čo viac si priať. Scény v lese sú príjemne atmosferické, ale celý film doprevádza len chaos. I Leatherface už nie je, čo býval v jednotke, i keď v "kostýme" ženy je celkom strašidelný. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Kdo touží vidět něco ECHT speciálního, tak přímo pro Vás si pan Henkel vycucal z prstu, který byl pravděpodobně hodně hluboko v temnotě tento FILM. Tento "masakr" by se dal jedním slovem nazvat také jako zhanobení. Jak jinak si vysvětlit, že "kožeňák" zde vystupuje jako takové nanicdílo a budižkničemu, že i hajnej vod Trautenberka měl větší koule. V celé famílii se to hemží sympatickými bytostmi, ale proč někdo v zápalu boje napíše do scenáře, že "kožeňáček" zde bude vystupovat jako zženštilý mullet lakující si nehty, který se právě chystá na vystoupení jako transvestita v klubu Modrá ústřice. Tok myšlenek (kokainu) pana Henkela při psaní tohoto díla musel být enormní. Bezesporu nejhorší díl celé série, který neměl nikdy vzniknout. ()

Reklama

mis-ko odpad!

všechny recenze uživatele

"Kim Henkel je notorický břídil, který svuj film nejdřív důkladně zpacká a pak ho ještě vypustí do světa. Tentokrát se mu do rukou dostal námět vskutku klasický, uvízl však na púlcestě mezi brakem a hnojem. Kim Henkel není expert svého oboru a přesto zná stovky způsobů jak natočit film tak, aby diváci co nejvíc trpěli." ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak v skutku, tohle se opravdu nepovedlo. Je sice hezké že se tu sešly tak fajn herci, ale prostě je to za 1. těžká nuda bez nápadu a za 2. oproti původním dílů(ano myslím tím i částečně druhý díl) bez atmosféry. Originalita je tu tam a nastupuje čistě spíše komedie. Ty 2* dávám opravdu z těží, Leatherface je úplně blbá ukvičená buznička, a jediný co mě na tomhle filmu aspoň trochu chytlo byl McConaughey, který byl opravdu jedinou světlou částí filmu, ale ani Zellweger sice není špatná ale prostě nemá co předvést. No takže 2*, ale jen tak tak. ()

gein 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to viděl, jako jednu z prvních verzí na VHS a hrozně se mi to líbilo, po letech jsem si to sehnal na DVD a líbilo se mi to ještě víc. Vilmer je v podání Matthewa skvělej a Leatherface je tu asi nejvěrnější zpracování svoji předlohy Eda Geina, v úvodu se ukáže jako ten co známé, brutální, šílený, aby se následně stal něčím jako domácí děvka, kterou brácha klidně napájí proudem, až do své konečně proměny "ženy". Škoda, že nezůstal po celý film jako v úvodu, ale i tak se mi to líbí. Má to Vilmera, parádní atmosféru, dům, psychopaty a i tu nohu na ovládání :) bavil jsem se královsky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno