Reklama

Reklama

Comic Relief: Doctor Who and the Curse of Fatal Death

všechny plakáty

Obsahy(1)

Doktor zkontaktuje Vládce, odpadlíka své prastaré rasy a svého úhlavního nepřítele, za účelem setkání se na neutrální planetě. Má totiž v plánu mu sdělit, že je již znaven z nekonečného zachraňování planet a ze vší krutosti, kterou pozoruje napříč svými cestami vesmírem. Jediné po čem teď opravdu touží, je usadit se a vést se svou novou společnicí klidný život. Démonický Vládce si však nenechá ujít byť jen jedinou příležitost, jak Doktora připravit o život, a proto se na smluvenou planetu vydává s předstihem, aby na něj nastražil lest... (Puddle)

(více)

Recenze (25)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Hvězda dolů za závěr, kterému dochází dech, zbytek ovšem nemá chybu (Atkinson, Broadbent i Grant by byli super). Edit: Po ohlášení 13. Doctora získal tento skeč velmi nahořklou pachuť...:-( ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Milé prevedenie Doctora. Plejáda výborných hercov, z ktorých každý sa ohrial v Doctorovom tele kratšie ako ten predtým. A zlý Jonathan zlý Pryce. Bavila som sa výborne. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Steven Moffat v době, kdy ještě možná ani netušil, že za pár let bude jedním z nejvýznamnějších show-runnerů DW, se utrhl ze řetězu a napsal scénář k týhle skvělé parodii, kde Doctora hraje Rowan "Mr. Bean" Atkinson, aby poté zregeneroval na Jima Broadbenta (já chci Jima jako Doctora!!) nebo na Hugha Granta. Ne, tohle je fakt neskutečná jízda, se skvělým Jonathanem Prycem jako Masterem (ten jeho maniakální "muhaha" smích :-o :-)), až je jednomu líto, že to trvá jen dvacet minut. A sonický šroubovák tu dostává zcela nový rozměr, když se z Pána času stane Paní času... :-)) ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Doktora zbožňuju, ale tohle fakt ne (díky bohu, že to není kánon). Hlavně první polovina o s*****ch je opravdu ubohá. Druhá půlka s rychlými regeneracemi (hlavně tou poslední) je na tom o něco lépe, ale stejně je to slabota. 30 % ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie. Tardis, Doctor, Společnice, Dalekové, Master, Regenerace... prostě vše co k Doctorovi Who patří. Jinak scénář napsal Steven Moffat, jenž píše scénáře k obnovené verzi Doctora Who. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

První polovina naprosto peckoidní s luxusními vtipy. Ve druhé už ta koncentrace vtipů byla o něco menší, přesto však dobře strávená 20-ti minutovka. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Genialitka, navíc pro fanoušky Doktora povinnost. Zábavné, vtipné, plno hereckých hostujících hvězd, co víc si přát? ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Naprosto brutální parodie od Moffata, Atkinson byl parádní a i já bych si ho jako Doctora dokázal představit. Skvělé doctorské kulisy, skvělá titulková sekvence s Rowanovým obličejem a nejgeniálnější Vládce v podání Jonathana Pryce. Ohromně vtipný příběh - Vládce padá do žumpy a ztratí tím hodně moc let života, předpokládání předpokládání předpokládání (tahle geniální scéna se musí vidět), Dalekové a asi nejlepší závěr v historii Doctora ve své nejvíc sexy regeneraci. Potěšil i oba Grantové a Broadbent, škoda, že se neohřáli déle. 100%, vysvětlím vám to později. Je to prostě luxusní... a to prostředí bylo také velmi fajn. Vládce rulezz! ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Jak někdo na youtubu trefně poznamenal "To že to není opravdová epizoda Doctora Who můžete poznat z toho, že se někdo staral o výsledek a dal si záležet na scénáři." Tohle je lepší než cokoliv co bylo natočeno od smrti dvanáctého Doctora. Podařená parodie je totiž lepší než nepodařená fraška. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Povedená parodie na celou sérii Doctora Who. Nutno podotknout, že tento krátkometrážní snímek o dvou částích docení především diváci znalí aspoň několika epizod Pána času. 80% ()

Elyon 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson jako Doktor ? I když tento díl byl natočen pro Comic relief, tak jsem si během sledování říkala, že Rowan Atkinson mohl být skvělá volba pro další díly Doktora a ne jen pro tuto parodii (divím se, že fanoušci pro to nic neudělali). Byl v té roli naprosto úžasný! Jediné co mě zamrzelo, byla Doktorova "smrt" a následná regenerace. Ale konec s Vládcem neměl chybu. ()

Petike 

všechny recenze uživatele

Až na tie trochu biedne narážky na prdo-vtipy s Majstrom na začiatku bol tento špeciálik celkom milá parodická pocta. Castingové voľby skvelé, záverečné fóriky s regeneráciou dotiahnuté krásne ad absurdum. :-) ()

Taron 

všechny recenze uživatele

Vynikající. Rowan Atkinson tvářící se jako akční hrdina, spousta skvělých hlášek a výborná parodování cestování časem. Škoda, že toho nenatočili víc:). ()

Reklama

Reklama