Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zostupnú tendenciu tu cítiť. Dochádza tu aj k veci, ktorej sa séria už prakticky nezbaví - absencia deju. Ide tu len o to, dostať staré známe "zábavné" postavy opäť do filmu a pripojiť tam množstvo (bohužiaľ už menej fungujúcich) gagov. No a pribúdajú aj mnohé nové postavy, ktoré len dokresľujú zúfalosť (a debilitu) tvorcov. Dej tu už prakticky nie je. Miesto neho je tu len kvázi zápletka, po ktorej nasleduje séria gagov (i keď vrchol de(j)bility je trojka). Guttenberg je dobrý a môj obľúbený David Graf je skvostný. U ostatných je to už trošku horšie. Snáď s výnimkou Winslowa, ktorého snaha prináša aj nejaké ovocie. Koniec koncov ide o slabý film, ale paradoxne jeden z najlepších zo série. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Uniformovaný blázinec pokračuje. Tvůrce v prvním díle zaujalo, že kadeti mohou být rozdílní (a neohrabaní), tudíž vytvořili pestrou směsici, z které pramenil nespočet gagů. Obsazenost těchhle sympaťáků se prakticky nemění, čerstvé absolventy akademie čeká první nasazení. A v jednom losangeleském okrsku výrazně stoupá zločinnost. Situace v ulicích se postupně přiostřuje, i pokračování je hlučnější, nápady z předešlého dílu sice recyklujeme, ale pořád je to velmi solidní. I díky někdejšímu skvělému českému dabingu. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

O něco horší, než první díl, ale pořád velice zábavné! Mrzí mě nepřítomnost některých postav z prvního dílu zejména zábavného Kapitána Harrise, ale to tady vynahrazuje výborný šílený Zed a pár dalších vedlejších postav. Zábava je opět nadprůměrná se super vtípky a scénkami a staré známé postavy z prvního dílu opět excelují! Výborné pokračovaní kultovní policejní komedie! Rád se na něj podívám. 4 hvězdy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak na opakované shlédnutí mi dvojka vychází jako nejlepší díl z celé série, ale jen těsně. Od začátku o poznání akčnější a bláznivější jízda než první díl který měl pár hluchých míst. No v druhé půlce už to začalo trochu drhnout, ale především za zábavného magora Zeda tu čtvrtou hvězdu nakonec dám. Navíc tu brutálně boduje zvukař Winslow moje nejoblíbenější postava, takže proč ne. Slabší čtyři hvězdice.70% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička, přesto stále solidní podívaná plná humoru, ve které se tentokrát podíváme do rušných ulic Los Angeles, samozřejmě u toho nesmí chybět stará známá garda v čele s Mahoneym, Hightowerem, Tackleberrym atd. Mrzela mě neúčast kapitána Harrise, místo něj zde máme neméně nepříjemného Mausera, který mi však přišel pouze jako taková náhražka, byť víceméně stejně povedená. Humoru se zde opět nešetří, hlavní záporák Zed je opravdu klenot. Oceňuji i inovaci, co se příběhu týče, takže ve všech ohledech příjemná oddechová záležitost. 7/10. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 55,6 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama