Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ač třeskutě blbé a závěrečná zdlouhavá honička na vodě mě vskutku hrubě iritovala, nemám potřebu na pokračování "Chlupaté akademie" kydat hnůj. Místy trapné, místy vtipné a strážník Tackleberry prostě nemá chybu :-). Osobně přece jen víc preferuju humor verbální proti situačnímu, takže nadšení se nekoná, ale jako uvolňující výplach mozku funguje film uspokojivě. 60% ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Pořád výborná zábava. Ve městě jsou dvě akademie a má zůstat jen jedna. Proti sobě stojí Lassar a Mauser, který piluje své řiťolezectví. Lassard se nevzdává a povolá své nejlepší kadety jako instruktory a s nimi pár nováčků - Facklarovu ženu, kung-fu mistra z Japonska (nezapomenutelná romantická scéna s Callahanovou), Tackleberryho švagra a hlavně úžasnou dvojici z druhého dílu - prodavače Sweetchucka a šílence Zeda. Jak to tak bývá, ti vořou co jde, ale ve výborné závěrečné akci se záchranou guvernéra zachrání vše na poslední chvíli. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

lepší než dvojka, srovnatelné s jedničkou. Společně s Nasazením v Miami Beach je tenhle díl můj nejoblíbenější ze série. Ačkoliv humor je stejný jako v předešlých dílech, přesto se dočkáme nových vtípků a mnohem větší zábavy. Osvědčené postavy nezklamou ani tentokrát a překvapí i některé nové. Rozhodně jsem se bavil víc, než u dvojky a možná že ani u prvního dílu jsem se nenasmál tolik, jako tady.... ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Zahlíd jsem chlívek, policejní hlídka …. Trojka patrí medzi moje 2 najobľúbenejšie diely. Filmovo sa síce nejedná o nejaký zázrak, ale gagov je tu po milújarmilu. Jednoznačne vedie vo všetkom dvojica Zed a Sweetchuck. Je to už skoro 40 rokov, ale keď ich vidím, tak sa šúľam smiechom a niektoré repliky dodnes používam v bežnom živote. Dalším jazýčkom na váhach kvality bol Proctor. Toto je prvý diel v ktorom išiel Proctor bomby. Tiež ho s radosťou parodujem. Myslím, že riadnu dávku zásluh na výsledku má práve vynikajúci český dabing. Nevidel som to v originály, ale asi po tom ani netúžim. Po stratenej dvojke šlo jednoznačne o návrat k zábave a preto to podporím veľkou dávkou hviezd. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vtipy mířené na ochránce zákona byly a budou a crazy komedie tehdy v 80. letech prostě frčely. Tahle série nakonec vyplodila celkem sedm celovečerních snímků, i když ty poslední byly pro diváka už dost bolestivé. Kadetské ovečky velitele Lassarda baví i potřetí, i když se pochopitelně dost opakujeme. Jedna ze dvou policejních akademií má být kvůli nedostatku peněz zrušená, takže který z výcvikových programů bude kvalitnější, vyhraje. Pomůžou staří známí, ať už jde o zlodějíčka Mahoneyho, obřího černocha Hightowera, imitátora zvuků Jonese, nesmělou nemotoru Hooksovou nebo nekňubovitého pistolníka Tackleberryho. Mnozí (a párkrát jsem to slyšel i v jiných filmech) považují třetí díl za dokonce nejzdařilejší. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (21)

  • V počiatočných verziách scenára sa postava Karen Adams (Shawn Weatherly) volala Karen Hoover. (beso74)
  • V scéne, keď policajt Chad Copeland (Scott Thomson) ostrieka punčom manželku (Mary Ann Coles) komisára Hursta (George R. Robertson), je možné vidieť, že jeho manželka už mala biele šaty zafarbené na ružovo ešte pred tým, než bola zašpinená. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama