Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

castor 

všechny recenze uživatele

Vtipy mířené na ochránce zákona byly a budou a crazy komedie tehdy v 80. letech prostě frčely. Jednička byla takový malý kult mezi komediemi, byla neotřelá a skutečně zábavná. A vydělala pořádný balík. Pošesté už to ale nefunguje, výsledkem je jen dost zoufalé trojčení v modré uniformě. Nové tisíciletí ale dalo šanci na comeback mnoha osmdesátkovým značkám, o restartu se hovoří už řadu let, zhruba sedm let zpátky to skutečně vypadalo „nadějně“. I když je otázkou, zda o něco takového stojíme. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No musi se uznat, ze na 5. pokracovani porad docela koukatelny. Navic na pomery tyhle serie solidni pribeh. Mahoney opet neni, ale je tu jeho jakasi nahrada v podani McCoye, kterej se predstavil uz v minulym dile. Ale nutno rict, ze chaba nahrada. Je tu jedinej zasadni problem, dvojka Harris a Proctor. Harris byl ze zacatku proste smejd, kterej nema rad hlavni particku a ty mu delali naschvaly. Tady mu nikdo moc naschvaly nedela, problem je, ze jeho inteligence dosahuje zapornejch hodnot a tudiz je to proste naprosto dementni hovado co posere, na co sahne. Jenze sledovat to uz je spis trapny nez zabavny. No a jelikoz je na tom postavena spousta foru, je to docela pruser. Nicmene porad tu je skoro kompletni sestava, kazdej dostane prostor na nejakej ten for, takze se u toho zabavit da. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Popravdě mě trochu mrzí až takhle nízko hodnocení, mě třeba šestka příjde po té úvodní trilogii dost možná nejlepším dílem. Je třeba říct, že šestka v podstatě nemá žádný děj. Celý film, bez titulků, má nějakých 75 minut, z toho posledních dvacet minut trvá závěrečná akce a předtím je to jen sled scén, ve kterých se chystáme na finálovou akci. Akce tu má snad poprvé nějaký koncept, kdy od začátku je jasně ustanovena parta zlodějíčků, z nichž každý je na první dobrou jasným alteregem některého z naší party policajtů a ve finále pak pochopitelně dojde na duely mezi nimi.  Konečně jsme se taky zbavily zlozviku, že v každém díle musí dojít nějaká nová hlavní postava. Monster truck / autobus honička mi vždycky přišla jako jeden z nejlepších momentů série. "Proč zastavuješ Proctore? - Je tu zastávka, nabírám cestující je to v jízdním řádu" ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Mě se líbí, třeba daleko víc, než čtvrtý díl, ale zkrátka No Mahonney, no party. Takže hvězda musí dolů. Jinak je to můj vlastně i oblíbený díl a nechápu proč má tak malé hodnocení. Je to komedie a legračních scének je tu dost, nasmál jsem se, pravda, když si vzpomenu na Mahonneyho, vzpomenu si na film který tak nějak sršil kvalitou, zde se to říct rozhodně nedá, ale nechám 4*. To je myslím pro mě nejrozumnější. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Mahony zde opravdu chybí, a bez něj to jde už z kopce. (Náhrada za něj, nemá ani nejmenší šanci.) Zde se objeví opět policista Fakler. (Nosí všem okolo smůlu.) Náhrada za Mohonyho není zde moc dobrá. Tento díl je asi ze všech nejnudnější. Kapitán Harris je zde opět všem pro smích, a opět má poskoka Proktora. Poznámka: Vtipných scén zde moc není, a některé se dokonce opakují. Poznámka: Snad jedině závěrečná honička, ta je geniální. Velmi zajímavé dopravní prostředky. 😄 No, a ke konci nám Harris odletí do oblak. 😄 Hvězdiček 2 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • Filmu vydělal v USA jen 11 milionů amerických dolarů a jako jediný díl série se po premiéře neumístil na prvním místě víkendového žebříčku. (HellFire)
  • Mapa na stěně v zasedací místnosti je mapa Detroitu. (HellFire)
  • V jednej chvíli uvažovali tvorcovia o tom, že v tejto časti sa absolventi akadémie vydajú do Británie. Duo Richard Curtis a Ben Elton dostalo ponuku napísať scenár pre Police Academy 6: The London Beat, avšak odmietlo ju. Navyše, potom čo predchádzajúci diel Policajná akadémia 5 (1988) nenaplnil očakávania svojich tvorcov a v kinách prepadl, tí sa rozhodli rozpočet šiestej časti zoškrtať a od pôvodnej myšlienky umiestniť dej v Británii upustili. (beso74)

Reklama

Reklama