Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (866)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prvý diel prcičkovskej superságy, ktorá je nezabudnuteľná. American Pie bola prvá komédia o tom, ako prísť o panictvo a jedným slovom by sa dalo povedať že je skvelá. Proste skvelé hlášky a skvelí ľudia. Rozhodne najlepší diel zo všetkých. Nezabudnuteľný zdržanlivý Jim a jeho partička končia strednú a majú z toho veku traumy. Pre mňa týmto filmom začína symbol mladosti a hlášky ma sprevádzali celým študijným životom. Na žiadnu teenagerskú komédiu sa nepozriem radšej. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Má to své mouchy, ale po American Pie přišla jedna velká díra a nejedna laciná křeč - korunovaná tím, že i u nás si kdejaký amatér usmyslel, že teenagerovská komedie je slušný business. Scénárista Adam Herz byl u všech tří úvodních dílů série, zřejmě netušil, jak velkou vlnu napodobovatelů rozpoutal, nicméně naštěstí leccos pochopil, takže díky tomu je jednička vtipná, svěží i roztomilá. Takže už jen v porovnání například s tuzemským „Panicem" buďme za úderný a místy inteligentní humor bratrů Weitzových jenom rádi. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. New Girl - Third Eye Blind [2:14] ,2. You Wanted More - Tonic [3:52] ,3. Mutt - Blink 182 [3:23] ,4. Glory - Sugar Ray [3:29] ,5. Super Down - Super Transatlantic [4:06] ,6. Find Your Way Back Home - Dishwalla [4:03] ,7. Good Morning Baby - Dan Wilson/Bic Runga [3:34] ,8. Stranger By The Day - Shades Apart [4:01] ,9. Summertime - Bachelor Number One [3:46] ,10. Vintage Queen - Goldfinger [3:03] ,11. Sway - Bic Runga [4:22] ,12. Wishen - The Loose Nuts [3:03] ,13. Man With The Hex - The Atomic Fireballs [3:01], ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film pro dospívající. Bohužel jen pro ně. A to je možná chybou. Nějak si dnes nedovedu představit se na snímek podívat. Stačilo mi to jednou na učňáku:-) Některé scénky trapné, jiné zase vynikající a takhle se to střídalo po celou stopáž. Ostatní díly prciček jsem neviděl a myslím, že je nikdy neuvidím. Přesto hodnotím velmi pěkně. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • Keď Oz (Chris Klein) prvý krát spieva, môžeme si nad ním všimnúť mikrofón. (ShortyIC)
  • John Cho ("MCBP" týpek č. 2) byl nejstarší herec, který ve filmu ztvárnil středoškolského studenta. Bylo mu tehdy 26 let. (necisty)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama