Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (865)

Phobia

všechny recenze uživatele

Rozhodla jsem se včera vynechat pravidelnou půlhodinku sebemrskání jednoocasou psychopatickou kočkou a v rámci masochistických choutek si naordinovala 30 minut s tímto filmem. Nevydržela jsem, do 15-ti minut jsem s usedavým pláčem a beznadějně pozvracená hledala ovladač, abych tuto nestvůrnost vymazala z obrazovky a pokud možno i ze své paměti. Příště si radši pořežu žiletkou stydké pysky! Dementní Teleblbies jsou snesitelnější než tohle tragické puberťácké "porno". Hodnotit nebudu, nejsem a nejspíš jsem nikdy nebyla cílovou skupinou podobných trapáren (nějak se mi vyhnula touha co nejdřív "zasunout"), ale donutit se uzřít ještě pár minut navíc, tak bych "Prcičkám" bez váhání jedno mimořádné hovno spláchla! ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu stupidita, ale přesto jsem se několikrát musel zasmát, zvláště když jsem si uvědomil, že i my jsme v pubertě bývali docela podobní (akorát o nás tenkrát točili spíše psychologické sondy a ne vulgární komedie). A za to, že se tvůrcům podařilo párkrát pobavit i mě, mají malé, bezvýznamné a lehce smazatelné plus, respektive 3 hvězdičky. ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Paci, paci, pacičky, táta koupil dortíčky. Jablečné. Americký pionýr mezi teenagerskými komediemi používá hrubozrnou mluvu, humor za pár šupů a trapné fekality, ale přesto se bratrům Weitzovým podařilo udržet hormony na režijní uzdě a díky soundtracku to po dálnici docela sviští. Ale já to radši vezmu oklikou:) 50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dneska už kultovní záležitost,která kdysi odstartovala éru podobně laděných filmů o partě pubošů,pro které je hlavní téma filmu zasunout,vysunout,vylízat,vykouřit,zabránit,ztrapnit,chlastat a atp.Když film vyšel mlátila s náma puberta a hojně sme vyráželi do kin,pamatuju se,že ani tehdy mě Prcičky ale nijak zvlášť nebavili,na filmu sem nejvíc ocenil souboj Stifler/Finch a neskutečně šukézní Shannon Elizabeth,která se tehdy stala vlhkým snem nejedno pubescenta.Jenže spousta vtipů byla spíše postavená na zoufalosti hlavního představitele a tenhle styl humoru je občas spíš traný,např. ´´kultovní´´ scéna s prcáním koláče,podle které se vlastně celá série jmenuje,mě přišla fakt imbecilní,protože takhle zoufalej snad nebyl nikdy nikdo.Je mi jasný že fandové prciček do teď i v dospělosti roní slzy smíchu nad takovými zhovadilostmi ale první díl prciček zestárl asi nejvíc a umě vždycky vedl Road Trip.Uznávám ten film jako Matku/Otce takových filmů,ale už se u něj moc nenasměju.60% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Film, který odstartoval nekonečnou vlnu teenagerovských komedií. Proti tomu, co po něm následovalo, je tenhle vrcholem vkusu. Primárně je to samozřejmě jen pro určitou skupinu lidí, ale myslím si, že se u toho mohou celkem slušně pobavit i ti, co už tyhle situace mají za sebou.. A postava Jimova otce je nezapomenutelná. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • Jablečný koláč byl ve skutečnosti kupovaný. Koupil jej člen produkce v Costco na Long Beach v Kalifornii. (necisty)
  • V knihovně je manuál sexu „Dynamika tekutin“ ukrytý pod klasifikací „982,1“. Podle systému Deweyho desetinného třídění má ovšem Dynamika tekutin označení „532“, zatímco označení „982,1“ patří Historii Argentiny. (Hunys)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama