Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Diskuze

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Tak zatím jsem viděl prvních šest dílů na Markíze s českým dabingem, aniž bych se alespoň jednou hlasitě zasmál. Nezasmál jsem se zatím hlasitě vůbec a jestli to takhle bude pokračovat až do posledního dílu první série, tak neváhám sáhnout po některém z nejnižších hodnocení. A nechápu, čemu se tam smějí ti diváci, když mně tam nepřijde vtipného skoro nic. To už je mnohem lepší britský sitcom "Moje rodina", kde jsou taky manželé a jejich dva synové a jedna dcera, ale je to mnohem vtipnější.

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

No to som ani nepostrehol - to ma neruší vôbec - horšie je to s tým preskakovaním zvuku, po tom, čo Markíza šabrnkuje s 16:9/4:3 obrazom - resp. dvojkanálovým zvukom.

HAssAN

HAssAN (hodnocení, recenze)

Často som bol nutený ho prepnúť pre najhorší smiech divákov aký som kedy počul (sledované s českým dabingom).

sranda2

sranda2 (hodnocení, recenze)

Tenlhe seriál je fakticky bomba:-)!!!!! Ten mi vždycky pozvedne náladu:-)!!!!!

Grunge

Grunge (hodnocení, recenze)

Je to prostě bomba. Dialogy neuveřitelně vtipné a nápadité a herecké výkony na sitcom velice nadprůměrné až vynikající. Veliké plus je také velice povedený cz dubing. U tohohle proste dycky "uchcávám" :)

Miki68

Miki68 (hodnocení, recenze)

Formelíne, viděls aspoň jeden díl? Ally McBeal a "Váka" ? To se přeci nedá srovnávat. Jde o zcela jiný druh humoru. V Rodinný válce si moc trapností neužiješ, tady se jde tvrdě na věc a humor je silně antirodinnej. Bohužel, ten, kdo si už rodinu a děti pořídil se v mnoha situacích poznává. Amerika není zase tak daleko, jak si myslíme. Některý nectnosti z rodinnýho života jsou bohužel přenosný celosvětově. Je dobře, že to někdo uchopil právě takhle humorně. A v týhle koncentraci je to někdy fakt síla. Napadá mě jenom - jakto, že u nás ty sitcomy fakt neumíme? Je to snad tím, že scénáristi v Česku neumí napsat vtipný dialogy, aniž by to šustilo papírem a navíc bylo trapný?

Ami

Ami (hodnocení, recenze)

Tenhle serial me proste bavi...trochu jinej obraz "stastne Americke" rodiny a vzdy se dobre zasmeju

kamale

kamale (hodnocení, recenze)

Super seriál.Nepřijde mi,že by něco kopírovali.Možná černochy.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

... sem tam je to vtipny ale jinak velka traparna opici se po Ally Mcbeal a ostatnich serialech ... mno prumer ...

Reklama

Reklama