Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

uiu 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla komediální seriál, který by se tak perfektně trefoval do problémů dnešních rodin a zobrazoval rodinu takovou, jaká ve většině případech je - rozhádaná, neustále válčící rodiče versus jejich děti, výmluvy, pomluvy a prostě všechno, co se odehrává i u vás doma prokládané vsuvkami "myšlenkami" hrdinů. Dcera chce jít na plastickou operaci prsou, otec má podezření, je starší syn je gay a ten mladší je zase samý průšvih. Do toho matku hraje normální ženská, která není žádná vychrtlina, takže seriál působí reálně. ()

QuarkCZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální komediální seriál, z mého pohledu naprosto srovnatelný se Step-by-step - škoda, že je tady naprosto neznámý. Měl by být "povinnou četbou" pro všechny budoucí rodiče :) Jinak jako skoro vše doporučuji sledovat v angličtině (ne, že by to HBO přeložilo špatně, ale není to ono). (psáno po první sérii.) ()

Reklama

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Michael Rapaport sa možno viac hodil do Prison Breaku, ale nemôžem povedať, na ktorý formát je vhodnejší, pretože v pár častiach My name is Earl sa mi celkom páčil. Rodinná vojna je slabučký priemer, videl som aj v original jazyku, takže pre český dabing tak nízke hodnotenie určite nebude. S tými 78% si asi robíte srandu, také Dva a pol chlapa je imho omnoho, omnoho lepšie. Každopádne mamičku tu majú luxusnú :D ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Střet dvou generací a nikdy nekončící soupeření s tou "druhou" stranou. Další důkaz o tom, že lidé znají Michaela Rapaporta nejen z Prison Breaku. K tomuhle projektu jsem se dostal spíš jako slepý k houslím, ale o to jsem pak byl víc příjemně prekvapen. Příjemná oddychovka, která na sobě nemá nic speciálního a která se v dnešní době nepokouší vykrádat starší zdánlivě podobné projekty. Co si budeme povídat, některé díly jsou slabší, většinou je však s naprostou noblesou splněn účel - divák se baví. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch horších sitcomů, opět o typické americké rodině, který má dle mého nevýhodu v obsazení. Všichni zůčastnění mi přijdou naprosto nesympatičtí, a to především hlavní postava v podání Michael Rapaport, kterej jako komediální herec je naprosto nepoužitelnej a zde to jasně dokazuje. Pokud rodiný sitcom tak pro mě tento rozhodně ne, více se pobavím u staršího kroku za krokem, který sice má taky pár svých chyb, ale rozhodně je mnohokrát zábavnější a herecky sympaticčtější. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama