Reklama

Reklama

Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se dočkal i celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Springfieldu tentokrát čelí globálním výzvám a Homer provede nejhorší věc svého života... Homer totiž do jezera vypustí jímku s exkrementy svého oblíbeného pašíka. Pro springfieldské jezero, které už takhle slouží jako oblíbená skládka občanů a dosahuje maximálního stupně znečištění, je to poslední kapka. A je to i poslední kapka v poháru trpelivosti prezidenta. Ten se proto rozhodne nepohodlné město zcela izolovat pod speciálním skleněným poklopem a oficiálně ho vymazat ze všech map. Jenže s tím se Homer smířit nehodlá… (TV Prima)

(více)

Recenze (1 259)

Viburnus 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem se bál, abych nezačal vydávat nějaké srandovní zvuky, jak se tak dusím smíchy kvůli nedostatku času pro nadechnutí se před dalším gagem. Jak se film blížil ke konci a pletenec zápletky se pomalu rozmotával, nemohl jsem zbavit dojmu, že se řeší problém pouze rodinný, zatímco na ten ekologický, který vše nastartoval, se zapomíná... a vážně se na něj zapomnělo! Ani v závěrečných titulcích žádný náznak. Snad tato nevyřešená drobnost nemá nic společného s Meggiiným výrokem... ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Na začiatok citát od Homera : " Naco chodiť do kina na neco co mužete sledovat v televizi ". Film je presne rovnaký ako každá časť serialu. Vôbec nepostrehnete rozdel, teda až na tú minutáž. Ja som si to užil aj ked som čakal že vo filme trocha pritvrdia. ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Tři dávám jen z nostalgie na televizní seriál. Tohle prostě nebyli Simpsonovi, ale splácanina s heslem: "za každou cenu tu hoďku a půl něčím naplňte". Nemá to příběh a spíš mi to připadá, jakoby se v celovečeráku sešlo několik na sobě nezávislých epizod - bohužel, bez proslulého simpsonovského humoru. Trochu mi to připomnělo, když jsem se nedávno dívala na nové díly Krtečka. Prostě to zdaleka není, co to bývalo. ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Oproti seriálu opravdu slabé. Čekal jsem mnohem více, ale jak už to tak bývá, tak zfilmované seriály bývají mnohem horší než seriál. ()

Dominique 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit Simpsonovi ve filmu... Kdybych neznal serial, byl by to pravděpodobně nejlepší film všech dob. Když znám, vím, jak moc se děj opakuje a hlavně vím, že by stejně humoru dokázali autoři vtěsnat i do 20 minut. Za to, že z toho vážně zavání kalkul, strhávám hvězdičku. Zbylé čtyři jsou za to, že jsem se bavil. ()

fastum 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu jsem neočekával nic víc než to, co mi dal. Takže nejsem ani zklamán, ani oslněn. Musím připustit, že pár zábavných scének tu bylo.. Možná bych se i zasmál víc, kdybych neviděl tolik trailerů ale co už.. Průměr ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Simpsonovi rozhodně nezklamali. Vtipné, svižné a kupodivu je tu i děj a jedna pro mě nezapomenutelná scéna - zatloukání hřebíků na střeše domu. Jen tak dál Homere ! No prosim, a je tu i Tom Hanks.... ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

5* tomu dát nemůžu, ale jinak film pokracuje ve skvelém originálním humorů simsponovců... vřele doporučuji... ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Pokud běží Simpsonovi v TV a není tam nic lepšího, ráda se podívám. Ale určitě nejsem šílený fanoušek, jako třebas zbytek rodiny. A podle toho i film hodnotím, není to o nic lepší, ani o nic horší, než samotný seriál. I když ten je samozřejmě vynikající, zejména když vezmu v úvahu, kolik neuvěřitelných let to už jede a pořád to má grády...přesto, není to úplně můj šálek kávy. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Povedené, velice povedené. Poslední díly seriálu mě moc nebavili, takže jsem čekal, s čím přijde filmové zpracování. A byl jsem velice mile překvapen. V podstatě v každé druhé scéně byla nějaká absurdita, vtipná situace a pekelný humor. Takže od začátku do konce parádní zábava. Moc jsem se bavil! Howgh! ()

Zyne 

všechny recenze uživatele

Hudba: Hans Zimmer... ač jsem tomu s klesající úrovní posledních sérií seriálu nevěřil, Simpsonovi ve filmu jsou skvělou a zábavnou jízdou plnou skutečně vtipných frků, tak jak to má u této žluté rodinky být ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Snaha o převedení veleúspěšného seriálu do celovečerního filmu dopadla velice dobře a funguje jak příběh tak humor. Škoda jenom trochu zdlouhavého návratu Homera do svého zaslíbeného městečka, jinak fajnová podívaná. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Simpsonovcov pozerám dodnes stále dookola, ono to zdá sa nestráca svoj šmrnc. Ďakujem tvorcom tohto seriálu aj filmu, za ich inteligentný prínos do televízneho sveta - nie je to len úspech ale aj určitý druh umenia. ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Když je seriál takový trhák, proč neudělat film. Proto se v roce 2006 rozhodl ho vytvořit. Do kin vtrhl v létě roku 2007 a byl nejvíce sledovaným filmem léta. Film byl ve formátu 2D, ale přesto je ve filmu několik 3D momentů vytvořených počítačem tak, aby lidé nemuseli mít 3D brýle. ()

GreatestFan odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden velký trapas , původně se mi to líbilo, ale ukázalo se, že to stejně jako seriál nesnášim (viz můj komentář k seriálu). Celý film je pro mě jeden dlouhý díl. Pravda, stejně jako u seriálu tam jsou i nějaké dovré vtipy, ale hodně scén mi přišly tak trapně infantilní že je prostě vynahrazují. A to zneuctění mojí oblíbené kapely na začátku. NO coment! Jak se opovažujou... ()

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Český pirát Simpsonových byl dopaden

Český pirát Simpsonových byl dopaden

22.08.2007

Už je tomu skoro měsíc, co na internet unikla exkluzivní pirátská nahrávka snímku Simpsonovi ve filmu s českým dabingem. Což není ostatně nic neobvyklého, takových kinoripů (ilegální kopie filmu… (více)

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (více)

Reklama

Reklama