Reklama

Reklama

Moderátorka jednoho z newyorských rádií Erica Bain nesmírně miluje svého snoubence a užívá si všeho, co jí život štědře nabízí. Při náhlém brutálním útoku však o snoubence přijde a sama je velmi vážně zraněná. Zdrcená Erica se přes své neštěstí nedokáže přenést, po nocích bloudí temnými ulicemi města a pátrá po mužích, kteří jsou zodpovědní za její neštěstí. Její snaha sjednat spravedlnost na vlastní pěst je však jednoho dne prozrazena a Erica se rázem ocitá v centru pozornosti celého města. Newyorská policie si s jejím případem neví rady a po jejích stopách se vydává neústupný detektiv, který jí chce přimět k tomu, aby svůj boj vzdala a nechala jej na zodpovědných autoritách. Sama Erica řeší dilema, jestli jí pomsta opravdu přinese pocit zadostiučinění, který hledá a nebo už se stala přesně takovým zlem, jaké se z města snaží vymýtit… (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Konečně po dlouhé době super film-Jodie Foster je PANÍ herečka a film dobře ukázal, co se stane, když je občan donucen bránit sám sebe, protože tento "humánní a multikulturní" bordel, který zrušil trest smrti, jej bránit a ochránit před šmejdem neumí.

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

Just do it! :) Bez zbytočného kecania počas akcie, skvelá atmosfera napatie, vyborny film

aallff

aallff (hodnocení, recenze)

prosím-ví někdo jak se jmenuje písnička z tohoto filmu-zpívá to žena-hrozně známý hlas,ale nemůžu na to přijít-díky všem kdo pomůžou

UrbanScythe

UrbanScythe (hodnocení, recenze)

Nuda nuda a nuda celkem zajímavá kostra příběhu se utápí v trapných momentech . Herecky celkem dobré jen ty postavy nebyli moc dobře promyšlený. Tenhle film si hraje na něco co není. Slabých 40%

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

pre mna velke prevapeni Jodie Foster velmi dobre zahrane klobuk dole koniec nemal chybu:)) hod****

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Výborný film na ****, ale bohužel mě trochu vadil ty celé dvě hodiny. Být to trochu kratší (a že mohlo), tak bych tomu ty čtyři hvězdičky dal, takhle jen ***.

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Pokud by to nebyl prachsprostý remake Touhy smrti, dal bych i lepší hodnocení než průměr, byť tady se snažili o trochu více do hloubky, ale mstící se architekt aka Charles Bronson je nezapomenutelný .. ale tento film mu svým kopyrajtem rozhodně ostudu neudělal .. poslední dobou Hollywoodu docházejí nápady, původní tvorba je už dost v menšině .. :-)

dlugi

dlugi (hodnocení, recenze)

Silný film, který mě dokázal strhnout svým silným příběhem. Výkon Jodie byl squelý......

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Spravodlivosť vo vlastných rukách,tí bastardi si to zaslúžili.Jodie Foster tam dobre zapadla,thrilleri sa jej fakt daria.Ma to skoro dve hoďky,ale oplati sa to pozrieť.

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Ta chuť na pomstu je od Jodie fakt uvěřitelná, její rádiové povídání do toho výborně zapadá a když to se nakombinovalo i s porcí brutálních záběrů tak je z toho hodně slušné drama. 9/10

chlivoj

chlivoj (hodnocení, recenze)

Kurna, tak ja mam svagra Ira a od Jordana jsem do teto chvile videl tak maximalne Interview. Na jeho irske filmy se po tomhle kousku tesim opravdu moc. ... Btw: Jodie byla neskutecna a Howard sekundoval nemene dobre.

TheMaker

TheMaker (hodnocení, recenze)

Hodně podobné Taxikáři. Mě se to ale moc líbilo ! Jodie to zahrála výborně !! Nevíte, kolik ten film vydělal celosvětově a jaký byl rozpočet ? díky !

karamelkas

karamelkas (hodnocení, recenze)

Pobavil som sa. Jodie je neprekonateľná. Možno polemizovať o prepracovanosti zápletky, ale inak vcelku slušne pobaví.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

SKORO SPOILER: No těsně ke konci to vypadalo že to skončí určitým klišé způsobem, ale nakonec to dopadlo na výtečnou. // Kdyby to v posledních minutách filmu skončilo tím druhým způsobem, tak by mně to pěkně naštvalo. Ovšem takhle je o OK :-) (kdo viděl ví o co jde) SKORO SPOILER:

choze

choze (hodnocení, recenze)

I když by se ten film dal snadno z mnoha důvodů zavrhnout, mě se to líbilo.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Rejža Jordan nemá čo zmrviť... až na finále ktoré z môjho pohľadu rozhodne o úspechu alebo neúspechu tohto filmu - keď to skĺzne do americkej triviálnej blbiny tak sorry, ale ten koment čo napíšem si za klobúk nedajú... veľmi sa teším, veľmi dobrý námet, ktorý sa mnohých osobne dotkne, modlím sa nech to vyjde... a ako to že nemám Jodie medzi obľúbenými herečkami, veď je božská !!?

Kaka

Kaka (hodnocení, recenze)

Foster bude peckova, o emoce nebude nouze...snad to nezmrvi rejza

rogerkint

rogerkint (hodnocení, recenze)

že by Přání smrti pro ženy? scénu z metra jakoby sjeli přes kopírák. na druhou stranu jodie foster vypadá líp než charles bronson. a hraje lépe než uma thurman. ne že bych čekal že the brave one bude další kill bill.

genetique

genetique (hodnocení, recenze)

Fuuuha, no ťažko povedať. Na jednej strane s zdá, že konečne by to mohol byť film, kde ženské pohlavie pri odplate a pomste nevyznie smiešne, čomu by som sa tešil, no všetko sa môže kvôli pár zle vyzneným scénam zvrtnúť.

Reklama

Reklama