Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (466)

novoten 

všechny recenze uživatele

Znovu naprosto debilní, ale přesto lepší než první díl. Při scéně dramatického pochodu k začátku mučení na pozadí se slovenskou cimbálovkou jsem totiž dostal nekontrolovatelný záchvat smíchu, stejně jako při zjištění, že oba důležité mučitele znám ze Zoufalých manželek a vidět je v takhle podřadné roli, kterou si ale oba téměř až zvrhle vychutnávali, byl zážitek. Výš než na neseriózní jednu hvězdičku se ale nedostanu. Celé pojetí Slovenska a velestupidně vypointovaný příběh je totiž ostudou. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

O něco lepší pokračování. Teda jinak a lépe řečeno....z nuly sme se vyhoupli alespoň na úroveň hloupého amerického hororu. Každopádně už se vyvarovali několikaminutových černých míst, ale i tak to nezachránili. Stejně tak to nezachránili ani čeští a slovenští herci namíchaní s americkými hollywoodskými herci či československé prostředí a hudba. Je to vyloženě béčkový horor, který může být rád alespoň za 2 hvězdičky. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Rothove ego veľmi výrazne prerástlo jeho talent a schopnosti, ešte že sa ho zhostil "božský" Quentin, inak by po ňom ani pes neštekol...Hostel II je sajrajt, ktorý sa skladá z absolútne neinvenčnej a nudnej prvej polovice a druhej polovice kde sa Roth snaží šokovať a znechucovať- len pre efekt samozrejme...Bez nejakého kontextu, zmyslu, atmosféry, napätia..Tá jedna * je za cigánčatá, jeden asi minútový záchvat smiechu čo mi spôsobila asi 10 sekundová "bábkohra" v slovenčine (geniálne!!!) a v celku originálne využitie ľudovej hudby. Inak je to desivá sračka a je smutné, že takého filmy trhajú rekordy návštevnosti (nielen) v amerických kinách... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Znova sračka, ale smrdí menej ako prvý diel. Ale stále je to sračka, ktorá smrdí. Zlepšenie o päť percent. Byť na mieste amerických divákov, tak už v živote nerozmýšľam o návšteve Slovenska, čo je veľká škoda, že práve takáto reklama sa k nim dostane prostredníctvom filmu. Ako kompenzáciu by som povinne pustil po filme päťminútový dokument o 'krásach Slovenska'! :) Ale k filmu. Príbeh znova nemá čo ponúknuť. Je to len ďalší umelý námet, bez štipky originality, dialógy sú pod úrovňou detských konverzácií v materskej škôlke. To jedno zrnko originality sa dokotúľalo k posledným desiatim minútam, ktoré konečne začali vyzerať, ako horror, zvyšok filmu je len roztiahnutý začiatok rozprávky - veta 'kde bolo, tam bolo, za siedmimi horami, za siedmimi dolami, v postkomunistickom Slovensku, kde žijú len rómovia, kanibali, nechutní zvrhlíci; oslavujú sa dožinky, ktoré pripomínajú americký halloween a na týchto oslavách sa tancuje v českých krojoch na české ľudové pesničky; býva sa v hoteloch, kde sú na izbách s päťdesiatročnými televízormi; všetci hovoria po anglicky'. Toť objektívny pohľad na súčasné Slovensko. Jediné, čo korešponduje so Slovenskom je BMW s poznávacou značkou BA. No a byť na Quentinovom mieste, strčím si hlavu do piesku, takáto reklama by mi bola urážkou. 20%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mám rád úchylný filmy a tenhle byl nakonec jedna radost. Jedničku už si vybavuju spíš mlhavě, takže se od ní můžu vesele odprostit. Tohle je pro mě zatím nejlepší Eli Roth... Dobře natočený film s dobře zvrhlým humorem (snídaně pro kočku, cikánský haranti, nůžky a fotbálek v závěru, asi nechtěně i Slovenský Krumlov...) a stejně zvrhlým násilím (dámská jízda s kosou při svíčkách, poprava dítěte, kanibal), který baví od začátku do konce (na ten konec zvlášť). Klíčem je dívat se na to jako na nenáročný béčko, hezky s nadhledem. A asi taky mít jen minimální očekávání. We're the normal ones. (screeny) ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Když během scény mučení řekne Stuart (Roger Bart): „ Já jsem Herkules“, je to odkaz na animovanou disneyovku Hercules (1997). Herec v ní nazpíval part mladého Herkula. (imro)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama