Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Recenze (922)

Profík 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru je to úžasná chuťovka, která nemá čas nudit a je prošpikovaná výborným humorem a má skvělého záporáka v podání Paula Giamattiho. Po tomhle filmu jsem chtěl, aby se Owen stal novým Bondem. 95%. ()

Mr.Corpse 

všechny recenze uživatele

Na to jak dlouho jsem se přemáhal abych si to pustil tak teda děsná bída! Od začátku první přestřelky je prostě do očí bijící neproveditelnost "umu" střelby magora pojídajícího mrkev. Sic každý akční film má svojí určitou dávku hlouposti, ale tohle je snad moc ... Nejvíc sem se pobavil u sušení kvéru na zašpiněnejch záchodech a střelba doslova mezi prsty :D. Na druhou stránku, Owen do role zapadl moc pěkně a Giamatti v roli chladnokrevně intelektuálního padoucha bavil jen svým pohledem na danou situaci. Dvě hvězdičky za oba dva, kus humoru a expresivní vystupování z letadla a následnou přestřelku :). ()

hito 

všechny recenze uživatele

Toto mi chýbalo, B-éčkový akčák, kde hlavný hrdina "sejme všechno". Chvíľami desná hovadina, ale zaručene pobaví. A kontextová kritika nielen američanov a dnešnej spoločnosti rozhodne spestruje celé dielo. ()

dboshj 

všechny recenze uživatele

Velmi slušný akčňák, dal bych ale spíše 70%, přeci jen nejsou 80. léta a zabít desítky drsných chlapů, kteří jsou zřejmě neschopní, už nefrčí. Ale Arnoldovi v Komandu jsem to žral. Pravda - bylo mi tehdy asi 10 let. : - D Každopádně ve filmu nejsou zbytečné vizuální efekty, zato občas docela dobrý hlášky. ()

Regig 

všechny recenze uživatele

Až na pár rozhovorových trapných a nudných chvil, které mohli vypustit s jinak skvělého akčňáku s nádechem spáleného střelného prachu a super černého humoru s šťavnatou mrkví :-) Prostě, když máš rád střílečku, tak Sejmi je všechny :-) ()

vlciak_007 

všechny recenze uživatele

SHOOT'EM'UP : Tak po množstve komerčného humusu prišiel skvelý akčný film, ktorý ma "dostal na kolená". Michael Davis zvládol réžiu znamenite. Clive Owen bol do úlohy naozaj "vžitý" a Monica Belucci? Tá podala výkon hodný Oscara. Film plný skvelého čierneho humoru (viď. úvodná scéna s mrkvou), silných chlapských akcií a krásnych žien má u mňa 95%. ()

Berserkr 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat?? Komedie, ale krásná, ke které se klidně za rok s radostí vrátím....má všechno, vtip, akci, zajímavé obsazení, nezvyklé podání..... ()

Imyourmather 

všechny recenze uživatele

výborná akční parodie s nejdrsnějšm kousáním mrkvé jaké jsem kdy viděl. včetně dobrého výběru muziky s motorhead i montly crue ()

MrOgilwy 

všechny recenze uživatele

Víte, co nesnáším? Nesnáším tyhle čtyřicetiletý kretény, co nosej copánky. Ten ohon z Tebe nedělá frajera, mladýho, ani fešáka... Už je to tady, jednou pořádně zatlačte... Je to jízda s miminem, mrkvemi a krásnou Mončou Bellucci. ()

mirika39 

všechny recenze uživatele

Dávam jednu hviezdu za vnady Monicy Bellucci a citovosť Cliva Owena voči nájdenému, čerstvo narodenému dieťatku, ktorého sa ujal. Inak prehnane akčný film, kde sa strieľa do všetkého, čo sa hýbe, tak typické pre americké filmy. Vydržala som to však pozerať až do konca. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční podívaná,docela dobré přestřelky,zajímavé zbraně až na mrkev která působila trochu trapně.Akčňák směřující spíše ke komedii,ale mrtvol docela velký množství od jednoho superhrdiny chroupající mrkev. ()

Martyjoker 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že nic "lepšího" než komando už bejt nemůže, ale tenhle film mě naprosto dostal!! Luxusní akčňák ve stylu 80tých let, doplněný exkluzivníma hláškama, které mi způsobovaly několikaminutové záchvaty smíchu. Určitě si ho budu pouštět hodně často!! ()

Sandai 

všechny recenze uživatele

Spousta akce a občas zajímavá hláška. Jenomže špatný scénář a podivný mafiánský boss nedávají šanci na lepší hodnocení. ()

CZechi 

všechny recenze uživatele

Rád bych dopředu upozornil "znalce" a milovníky filmů, aby tento chvalný komentář ani nečetli. Tenhle film je zkrátka skvěle provedené a sofistikované uspokojení. Skvělý výběr hudby, neuvěřitelně zakomponovaná fantazie do "dnešního klasického" světa. Tenhle film je neuvěřitelná prdel a ještě jedna věc mi došla u tohoto filmu tak jak nikdy předtím: proč by ten film nemohl být zcela nerealistický a nemohl postrádat všechny ty nóbl snobské prvky kvalitního snímku a zároveň nebýt dobrým filmem? Hm? Neslyším žádné námitky, to je dobře, protože tenhle film je filmem nejvyšší kvality v případě, že jste opravdu člověkem, samým sebou neomezen recenzemi, kritikami a úhly pohledů moderních kritiků. Takže, popcorn, pivo a klidně blbou náladu, neboť tenhle kulervoucí film vás jistě nadchne! ()

Reklama

Reklama