Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

otík 

všechny recenze uživatele

Není to ani zdaleka nejlepší a nejzábavnější film The Rocka. Přesto to má daleko do průšvihu Vina Diesela v Ochránci. Je to solidní rodinný snímek přesně z produkce Disneyho a přesně taková, na kterou může jít celá rodina. Chlapi si užijí totálně nabušeného Rocka (takový snad ještě nebyl, bicáky skoro jak Arnie a herecky určitě lepší) a krásné Roselyny Sanchez, dívenky budou sympatizovat s malou a neodolatelnou Madison Pettis a ženy si také něco najdou. Kromě špetky humoru je tu i pár sportovních záběrů, ale ty stojí za prd. Ačkoliv něco takového začal Arnold natáčet až skoro v padesáti, Rockovi to sluší i dříve. Přesto by to chtělo zase nějakou pořádnou nakládačku. Co nepotěšilo? Hlavně to, jak příšerně vypadá kdysi sympatická Kyra Sedgwick. Hudba: Nathan Wang ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná klasická ohraná hra s drsnou tváří Dwayna Johnsona (THE ROCK), který se čím dál více vyskytuje v rodinných komediích než v akčňákcáh, v který by sme čekali více. The Rock, zde ukazuje že je herec a je velmi zábavný. Sice nikdo nedokáže porazit ducha Arnolda Schwarzeneggera, ale The ROck se mu podle mě mírně přibližuje jak akčními snímky, tak i takovými kravinkami. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Rodinná jednohubka s akční hvězdou vrhnutou do komediálního žánru, tak jak to Američané mají rádi. Začátek naznačuje poměrně zábavnou pohodovku, což se spolu s pokročilejší stopáží stále víc a víc nepotvrzuje. Závěr už se utápí pouze v nezajímavém klišé postrádající zábavnost i vtip. Snaživý Dwayne Johnson s roztomilou Madison Pettis se snaží "neum" scénáristů vynahradit divákovi seč jim síly stačí, bohužel to nestačí. ()

NUbijec 

všechny recenze uživatele

Kamarádce, která mi tenhle film doporučila jsem slíbil napsat komentář. Ale nevím co by v něm mělo být. Pořád mi do mozku akorát leze růžová. Od začátku je vám jasné co se bude dít, ale co čekat od rodinného filmu od Disneyho. Horší jsou spíš v podstatě všechny postavy ve filmu, ať už začnu u dítěte nebo u všech spoluhráčů hlavního hrdiny. Ten je mimochodem největší vypatlanec ze všech. Má doma asi pětimetrovou vlastní fotku a svoji síň slávy, ale opravdu šokující je to, že se do konce filmu změní. Mezitím samozřejmě vyhraje titul, protože není jenom nejlepší táta, ale taky fotbalista. Dítě není vlastně nijak zvláštní, samozřejmě oplývá typickou přemoudřelostí amerických potomků, vedoucích své o mnoho hloupější rodiče správným směrem. V podstatě má tenhle film štěstí, že hodnocení není tak racionální, jak by mě nutily všechny ty iritující skutečnosti dát. Pro odpočinek při zkouškovém to vlastně nebylo tak špatné, i když těžko naplním očekávání, že si to pustím znovu, ale Rocka chci příště vidět alespoň mlátit lidi a ne tancovat balet (i když ten byl možná to nejlepší na celém filmu...). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sportovní hvězda, která žije jako starý mládenec - no, vlastně ještě celkem mladý mládenec - zjistí, že má z předchozího vztahu osmiletou dceru. Teda námět jako stehno, ale s tím se nedá moc dělat. I tohle je Disney. Rock v hlavní roli je jediný tahák, který jsem v tomhle snímku viděl. Od začátku je celkem jasné, jak se to bude vyvíjet. Nejprve překvapení, pak odmítání, ale nakonec přijetí. Plus samozřejmě nějaké silně emotivní momenty. Je to pěkný rodinný film, ale tentokrát mi to na nějaký nadprůměr rozhodně nestačí. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)
  • Seriál, ktorý si Payton (Madison Pettis) zapne, je Hannah Montana. Madison Pettis si v ňom aj zahrala, a to dcéru amerického prezidenta. (matthew.17)
  • Slovo „rock“ sa vo filme niekoľkokrát spomína ako prídavné meno k postave Joea, keďže herec Dwayne Johnson sa volá „The Rock“. (Zeker)

Reklama

Reklama