Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Paulina01

Paulina01 (hodnocení, recenze)

Někteří uživatelé si pletou hodnocení, celovečerních filmů ala. Sherlock Holmes, Počátek, Avatar…) s hodnocením rodinných komedií, atd. Největší problém, některých lidí v hodnocení filmů nastává tehdy, kdy se zaměří na své oblíbené herce a přitom si pustí žánr, který jim prostě nesedí. Pak takhle většina filmů dostává hodnocení, které neodpovídá danému žánru a kvalitě. A teď se to mě pusťte. Pro me 4*

Emo_Trdielqo

Emo_Trdielqo (hodnocení, recenze)

toto je skveli rodinny film pre kazdeho..;) ,, sice ten koniec troska zle zakoncene, ale dobry film..sice davam 3*, ale keby som mala dat 4, tak ma byt v tom nieco viacej..;))

 (hodnocení, recenze)

Opravdu zábavný film... :-))) a ta malá je dokonalá.-))

HenryForda

HenryForda (hodnocení, recenze)

Nevím jak může mít aspoň jednou tak lepší (i když mnou ne moc oblíbený) film Táta na plný úvazek ještě o jedno procento méně než tahle rodinná blbina.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Podľa mňa výborný film s dobrou dejovou líniou a hlavne s Dwaynom Johnsonom :-))

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

FIlm jsem před půl hodkou dokoukal a musím říct že jsem to žral jako malé dítě:). Film se mi líbil už jen z důvodu že Dwayne (coby velkej drsnák) se tady nepředváděl jako třeba ve Vítejte v džungli. Kde mi jeho začátek kde zmlátil několik fotbalistů v baru přišel velmi žalostný. Tento film sice patří do řady typických amerických rodiiných komedií. Ovšem ve srovnání s Ochráncem( kde hrál muj nejneoblíbenější neherec Vin Diesl. který hraje v každym filmu stejnou roli.) je toto naprosto hezký usměvavý počin na kerý se podívám klidně víckrát. Jediné co mi však vadilo byla předvídatelenost filmu. Tudíš mě nic moc nepřekvapilo :).

IvcaG

IvcaG (hodnocení, recenze)

No nevím nevím tohle tady už bylo tolikrát prostě nic moc jako né že by se člověk nezasmál ale po žádný stránce mě tenhle film neoslovil prostě propadák ale né zase úplný odpad dám 1 hvězdu za snahu

H_A_W_K

H_A_W_K (hodnocení, recenze)

Trošku se divím, že ve výpisu herců se zde neobjevilo jméno hlavní postavy Madison Pettis.

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

hej:D vim že to vyvolává asociace s Policajtem ze školky a Ochráncem, ale ten trailer je místy fakt vtipnej..... navíc tohle je Rock

Kuba11

Kuba11 (hodnocení, recenze)

Ach jo!Z dalšiho vybornyho herce se stane to same co z Vina Diesela v ochranci!Ikdyz kerej akcni hrdina tak nedopadl,ze?

Reklama

Reklama