Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (571)

Fr 

všechny recenze uživatele

Zdravím vás agente Strahme. Pokud slyšíte tohle, tak jste konečně našel to, co jste hledal..... Ať si kdo chce co chce říká, metody Jigsawa jsou účinné. Tenhle SAW je trochu jinej. Je o souboji dvou agentů, o zásadách a o tom, jak to dopadá, KDYŽ VÍTE a je vám to k hovnu. To vše za doprovodu kapající krve a ozubených kol. Když už jsem vydržel až sem, tak VI. dám taky! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Doma ctíme pravidlo, že správná vana nemá být plná vody, ale krve. 2.) Mám ve skautu na starosti ,,bojovky“. 3.) Budu vědět co dělat, když je dědictvím truhla. 4.) Po večerech doma skládáme puzzle z lidské kůže. 5.) Často přemýšlím, za jakou cenu jsem ochoten přežít. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Další rok, další halloween, další Saw. Nová zápletka, nové postavy, pitvání starých (zápletek i postav). Já nemůžu být nespokojený. Nejsem z těch, co baží po krvi. A přesto se mi to líbilo. Protože je tu chytrý příběh. Ať si kdo chce říká co chce. Nehledě na to, že to nebylo zase tolik krvavé, spíš trochu víc á la Roxette ;o). ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Dobre, už sme dospeli k tomu, že obete sa samé nedočkavo zatvárajú do pascí („Zatvor tie dvere nech vieme čo na nás pripravil“). Aj tak atmosféra ujde, už to nie je také strhujúce ale scenáristom sa stále ešte podarilo posunúť Jigsawov príbeh ďalej. Gilotína je fajn, ostatné je viac menej smiešne ako voľne pobehujúce obete sa radšej kántria ako by porušili nastavenú pascu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost brutál horor. Páté pokračování je po slabé čtyřce dost našlapaná, temná, brutální a krvavá jízda, která ani na chvíli nepolevuje, navíc je přehledně a zajímavě natočená, což bych od střihače David Hackla opravdu nečekal. Už úvodní brutál scéna dává jasně najevo co bude následovat. V popředí stojí tentokrát zvrhlý detektiv Mark Hoffman v podání Costase Mandylora, který převzal krvavou práci po skládačkovém vrahovi Jigsawovi, který je po smrti, a tak jsme svědky, kdy prostřednictvím flashbacků a četných retrospektiv je detektiv postupně zasvěcován charismatickým Tobinem Bellem do krvavé práce, jejíž cílem je náprava hříšníků. A i na ty v tomto díle dojde. A bude jich rovnou pět v čele se zajímavou Julií Benz a budou se muset dostat z temného bludiště pastí, které jsou velmi důmyslné, aby vyproštění z nich bylo co nejnáročnější. A aby toho nebylo málo, jde po zkorumpovaném detektivovi jeho kolega agent Strahm v podání Scotta Pattersona, který tuší odkud vražedný vítr vane. O nápaditost a napětí v této krvavé hře není nouze a pátý díl mě opravdu bavil i v mnohém příjemně překvapil a tahle přichystaná past byla fakt působivá hororová smršť. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Trochu se stydím za to, že se mi blbost typu Saw pořád líbí. Většinou nesnáším laciné (ne rozpočtem, ale obsahem) filmové série, které nenabízejí nic nového a předsouvají díl za dílem překombinovanější a nesmyslnější děj. To vše série Saw je. Nehorázná blbost, která má nalákat lidi a devadesát minut je zabavit naprostými nesmysly. Ale já si nemůžu pomoct a autorům to naprosto žeru. Krom zhovadilé čtyřky se mi líbil víceméně každý díl série dost na slabší tři hvězdy. Tenhle se konečně oprošťuje od filtrů a kamerových okružnic, což je příjemná změna. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (18)

  • Julie Benz (Brit) byla natolik ovlivněna intenzitou svojí role ve filmu (zejména strašlivým vyvrcholením), že z toho měla noční můry. (ČSFD)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama