Reklama

Reklama

Tohle je Sparta!

  • USA Meet the Spartans (více)
Trailer

Bitva začíná! Hrdinný Leonidas, jehož jedinou zbraní jsou kožené spodky, vede oddíl třinácti válečníků, aby bránil Spartu před invazí Peršanů, mezi nimiž nechybí Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Tahle bláznivá parodie vás rozesměje až k slzám.  Příběh hrdinného Leonidase a tří stovek udatných Sparťanů, kteří do posledního muže padli, aby zabránili invazi armády Peršanů v čele s králem Xerxem, se dočkal bláznivé parodie. Místo Gerarda Butlera se do čela oddílu třinácti válečníků (ano, čtete dobře) postaví Kevin Sorbo (bývalý Hercules) a řady jejich nepřátel rozšíří Ghost Rider se Shrekem, Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Objeví se i další slavné celebrity, ale ani ty tahle ztřeštěná komedie, jejímiž režiséry jsou Jason Friedberg a Aaron Seltzer, nijak nešetří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (824)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti tomu, ak sa autori paródie rozhodnú parodovať čo najviac, pokiaľ to dáva zmysel. Meet the spartans sa snaží zosmiešniť všetko od najnovších filmov, známych osobností či súťaže American idol, lenže touto násilnou snahou zosmiešňuje hlavne seba. Nieže by sa sem tam neobjavil náznak inteligentnejšieho humoru ale ten je veľmi rýchlo zabitý množstvom fekálnych "vtipov" a nezmyselnou doslovnosťou (asi pre prípad že by bol divák až tak blbý a nepochopil na čo sa naráža). Aj tak som sa pomerne bavil, aj keď trošku iným spôsobom. Ale to že paroduje prechválenú 300 a v mimoriadne prijateľnej dlžke je pre mňa nezanedbateľným pozitívom, ktorý mi bráni hodiť ho do odpadových vôd. A to až tak, že dám lepšiu 1 *. Radšej by som však privítal návrat ku kvalitám Horúcich či Bláznivých striel. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tohle je sračka! A já s tím nemám problém, protože sračka je to účelová a samotní tvůrci to nejenom parodováním své parodie sami dokazují, ale rovnou to i zahrnují do scén a dialogů: "tohle bude další filmový propadák roku". Je to slabší parodie na nejrůznější věci, reklamy a jiné shity dnešní doby a divák se jednoduše musí smířit s tím, že Scary Movie vyžraly veškeré nápady tohoto žánru a vše co po nich příjde bude zaručeně neoriginální a slabý. Na tomto filmu je sympatické alespoň to, že otevřeně přiznává svojí nepovedenost a pokud je člověk skutečně uvolněný, párkrát se zasměje i nenuceně. 50% ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

#62 Come on guys ! It'll be fun. S těmito slovy můžu vytáhnout partu kámošu ven, totálně se ztřískat, pak přijít domů a v naprosto vymaštěném stavu si pustit tuhle za normálních okolností naprosto hrůznou parodii. Jenže kdo by tohle hodnotil za normálních okolností je šílenej suchar a ještě k tomu vůl. Jo a Carmen Elektra je waaaaaay too hot for these kinds of movies ;) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je Sparta! No ty vole dva nebo tři fóry mě totálně uzemnili. Zbytek naprostá slabota. Holt se to snaží bejt až moc vtipný a přehnaný a moc to nefunguje. Hlava z toho smíchy fakt nevybouchne, ale na co vy se můžete zaručeně těšit v roce 2014 je další dávka explozivních komentářů od Wacoslava1 to je jistota. Takže tohle není Sparta a jistý spamerský trol považující se za krále Leonidase již na CSFD nefiguruje. Že ten komentář nedává moc smysl? No z toho si nic nedělejte. To je účel. Každopádně u mě to má Tohle je (ne) Sparta za 30% ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi slabý pokus o parodii, který nakonec obrátili filmaři a účinkující sami proti sobě.Vlastně ani sám nevím, co bych k tomu více dodal. Ubohé narážky na pěvecké a talentové soutěže mohly jen těžko vyznít komicky a nezachránila to ani "děvka" Electra se svým tělem. Chudák Sorbo se k tomu asi také přimotal, aby zas jednou diváci zahlédli jeho tvář, jež pomalu mizí v propadlišti dějin. Myslím, že toto dílko je krokem vedle ve všech směrech a být za každou cenu vtipný je mnohdy na škodu. 5% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Velikost zobáku zabitého tučňáka, který si Leonidas (Sean Maguire) nechá jako přívěsek, neodpovídá původní velikosti. (dc125)
  • Královna Margo (Carmen Electra) tvrdí, že obě její ňadra jsou pravá. Prsa Carmen Electry ale pravá nejsou. (vojtaruzek)

Související novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

11.03.2008

Zdá se, že hollywoodská komedie se probouzí k životu. Samozřejmě teď není řeč o zrůdnostech typu Meet the Spartans a nebo o čemkoliv s Eddiem Murphym či Martinem Lawrencem přesně tento typ filmů… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno