Reklama

Reklama

Tohle je Sparta!

  • USA Meet the Spartans (více)
Trailer

Bitva začíná! Hrdinný Leonidas, jehož jedinou zbraní jsou kožené spodky, vede oddíl třinácti válečníků, aby bránil Spartu před invazí Peršanů, mezi nimiž nechybí Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Tahle bláznivá parodie vás rozesměje až k slzám.  Příběh hrdinného Leonidase a tří stovek udatných Sparťanů, kteří do posledního muže padli, aby zabránili invazi armády Peršanů v čele s králem Xerxem, se dočkal bláznivé parodie. Místo Gerarda Butlera se do čela oddílu třinácti válečníků (ano, čtete dobře) postaví Kevin Sorbo (bývalý Hercules) a řady jejich nepřátel rozšíří Ghost Rider se Shrekem, Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Objeví se i další slavné celebrity, ale ani ty tahle ztřeštěná komedie, jejímiž režiséry jsou Jason Friedberg a Aaron Seltzer, nijak nešetří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (824)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Tvoje máma je tak tlustá, že ji ještě nikdo nevobjel!“ Jo, na tohle musíte mít vkus a mít to rádi. A to já mám. Spousta popkulturních odkazů – hlavně na různé televizní soutěže a známé celebrity – spousta nechutností, fekálností, prdění, zvracení a jiných ujetin. Za poslední dobu jedna z nejzábavnějších parodií. Královsky jsem se pobavil. Jen mi pořád nejde do hlavy, že to natočili ti samí lidi, co ve stejném roce natočili odpadní ubohost Disaster Movie. Asi všechny dobré fórky vyplácali už sem. A to je jen dobře. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ani bych se nedivil, kdyby se celá Sparta vzkřísila a tvůrcům parodie zabodla do těla pořádný šípy! Co naplat, publikum si žádá tyhle zoufalé kousky. Trvají něco málo přes hodinu a je v ních spousta fekálností a trapáren, které ocení výhradně náctiletí. Téhle Spartě nemůžu upřít dvě věci, krásnou Carmen Electru a parodie na San Andreas mě fakt rozesmála, takže se smiluji a dávám jednu hvězdičku. ()

Reklama

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát aspoň tu jednu čestnou hvězdu za závěrečné titulky, které začnou běžet již (až?) po hodině filmu, ale pak v nich začal zpívat Kevin Sorbo a na to ani "odpad!" není dostatečně výmluvný. PS: A doufám, že dvojka bude o Slávce. Proč by měla být takto všem pro smích (i když tohle slovo je ve spojení s tímhle "filmem" opravdu hodně mimo) jen Spartička? ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Další z řady parodii, asi mám zkažený humor, ale u podobných stupidit se docela bavím ;-) tenhle film vykrádá opět spoustu filmových a jiných hitů poslední doby, takže můžete čekat parodie na 300 Bitva u Thermopyl, Transformers, Britney Spears, Australského Idola, Grand Theft Auto: San Andreas ;-), Happy Feet, Borata a další…Herecké výkony jsou takové jaké jsem čekal, Carmen je najs, Sorbo je blbec ;-) 5/10* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Další z řady moderních, rádoby vtipných parodií, jejichž dementní humor leckdy předčí i ta nejhorší a nejšílenější očekávání. Snyderovo 300 se mi vůbec nelíbilo, Tohle je Sparta má alespoň svůdnou Carmen Electru, několik trochu povedenějších odkazů a skutečně ďábelského Xerxa. Jinak děs, bída a stupidita každým coulem... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Královna Margo (Carmen Electra) tvrdí, že obě její ňadra jsou pravá. Prsa Carmen Electry ale pravá nejsou. (vojtaruzek)
  • Ve scéně, kdy jdou Sparťané na výpravu, nemají helmy. O několik scén později je však již mají. (dc125)

Související novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

11.03.2008

Zdá se, že hollywoodská komedie se probouzí k životu. Samozřejmě teď není řeč o zrůdnostech typu Meet the Spartans a nebo o čemkoliv s Eddiem Murphym či Martinem Lawrencem přesně tento typ filmů… (více)

Reklama

Reklama