Reklama

Reklama

Tajný deník call girl

(seriál)
  • Velká Británie Secret Diary of a Call Girl
Velká Británie, (2007–2011), 12 h 6 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Lucy Prebble

Hrají:

Billie Piper, Iddo Goldberg, Cherie Lunghi, Callum Blue, Gemma Chan, James D'Arcy, Eileen Essell, Matt Smith, Sara Stewart, Colin Michael Carmichael (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Secret Diary of a Call Girl je britský drama/comedy televizní seriál s hlavní postavou Belle, která je londýnskou luxusní eskortní společnicí. Žije dvojí život - pro své okolí je obyčejnou sekretářkou Hannah a pro své zákazníky atraktivní Bellou, která jim splní nejtajnější sexuální přání. (D&R)

Recenze uživatele NinadeL k tomuto seriálu (1)

Tajný deník call girl (2007) 

32/32 Chyba lávky, že se Showtime rozhodl postavit za londýnskou Belle de Jour. Snaha o začlenění mezi vlastní elitu nevyšla a v podstatě ani nemohla vyjít. Celé je to skrz na skrz british, až mě z toho jímá hrůza. Série trvající cca tři hodiny je pryč během okamžiku a zanechává jen opakovanou pachuť a nepohodlí, stejné, jaké se dostavuje po nepříjemném meziměstském cestování. Původně blogované memoiry nám zanechaly anekdotické náměty na epizody poslepované absurdním klišé příběhem o pravé lásce mimo řemeslo. Dokáže žít Belle bez luxusu? Obětuje svou kariéru normálnímu vztahu? Po dvou sériích jsem si musela dát notnou pauzu, abych přežila dalších pár minut, kterým se v Londýně říká plnohodnotná série. A opět se to celé začalo cyklit k úvodnímu bodu nula, takže skutečně netuším, z jakého materiálu by chtěli látat téma pro případný film, který se pomalu avizuje. To si mám vystačit jen s jedním dobrým vtipem za hodinu? Naštěstí 4. série se zcela obešla bez Bambi (nebo Bam-Bam, jak jí říkal její zákazník/přítel/manžel) a díky záskoku Belle na pozici madame a jejím pletkám s Hollywoodem, došlo i na několik sebeparodických sekvencí, které byly skutečně milé. Soutěžení s dominou o klienta za pomoci písně Keep Young And Beautiful nebo sex s filmovým kritikem, který má rád sex jako Dracula z roku 1931, to už si skutečně žádalo jen western-like rozhovor v baru a i na ten nakonec došlo. Více svěžího větru do zatuchlého prostředí british dramedy a jsem ok. ()

Reklama

Reklama