Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $146,336,178Tržby Celosvetovo $185,904,750Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,735,533 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $56,774,124 //počet predaných kusov 3,429,821║ Do prázdna vykonštruované scenáristické vákuum nedovoľuje filmu dať viac než niekoľko zábavných scén, ináč to je čistý paškvíl, fakt jediné šťastie že sa niekoľko scén vydarilo. /55%/ ()

MATADOR odpad!

všechny recenze uživatele

Paul Blart je fakt vostrej týpek, na kterýho by si měl dát bacha i samotný John McClane. Trapný český překlad Policajt ze sámošky mluví za vše, ale jestli si někdo myslí, že se "příběh" odehrává v nějaké zatuchlé americké samoobsluze, bude překvapen (sámoška je totiž obrovské nákupní centrum). Příběh o nemotorném bezpečákovi, Vás spíše donutí vypnout, jelikož ty nehorázně trapné "fórky" Vás donutí spíše brečet, než-li se smát. Když už trapné fórky, tak alespoň něco jiného, zajímavějšího, ale bohužel se nenajde nic, co by dokázalo něčím, alespoň lehce zábavným, zaujmout. Nejtrapnější "komedie" , od které ruce i nohy pryč. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Aktivní blbec byl vždy horší než třídní nepřítel a takový Paul Blart by u policie jistě udělal zářnou kariéru pochůzkáře. Tedy kdyby vážil o metrák méně, kdyby nebyl přesvědčen o své neomylnosti a kdyby dokázal správně odpovědět na otázku, jakou barvu má bílý kůň. Takhle hrdě nosí uniformu bezpečnostní služby a všem v obchoďáku dává jasně najevo, kdo je tady šerif. Já jsem se u toho pobavil o něco méně, než by se z daného tématu dalo vytřískat, ale sebevražedná aktivita hlavního hrdiny byla místy hodně zábavná. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Mno tohle je prostě pěknej film. Kevin James není komik první třídy a já teda nevím vůbec proč?! Rozhodně dokáže pobavit daleko víc, než mnohem známější, ale o to víc ubožejší Will Ferrell. Zatím kde všude hrál tento chlápek, tak to stálo za to. A hlavně - je to komedie ne jenom na papíře, ale je to komedie, kde se opravdu zasmějete. A že režisér nestojí zrovna za moc? to nevadí, je tam Kevin a ten je fakt dobrej. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Ačkoli, nejsem milovník takovýchto amerických praštěných komedií, musim přiznat, že to jedno podívání za to určitě stojí. Velmi příjemná odreagovačka, jednoduchý, příjemný a velmi vtipný zážitek. Fajn parodie na klasické trháky jeden (malinko při těle) proti skupině teroristů, po jednom likvidovaných až po zákeřného šéfa. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • V jedné scéně podá Paul Blart dítěti tašku s nákupem. Jeho matka i sourozenec jsou rodinou Kevina Jamese. (Janko666)
  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno