Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (154)

chrispe odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla jsem hodně naivní, když jsem si myslela, že se u tohoto filmu zasměju. Jenže jedinej dobrej vtip byl předem ukázanej v traileru (ano, Flashdance) a já jsem prožila 80 minut (fakt to bylo JEN 80 minut?) utrpení. Obdivuju a nechápu samu sebe, že jsem to nevypla. Jeden z naprosto zbytečných filmů, škoda času i peněz. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Wayansové si kdysi usmysleli, že mohou zparodovat všechny možné současné populární filmové hity, ať už z oblasti klasických hollywoodských áček a béček, či televizní patosy pro teenagery z odnože Disney. Let's Dance, Step Up a další podobné záležitosti mě nikdy nelákaly a Děsnej dupák člověka může jedině utvrdit v tom, že je není třeba dohánět. Uráží je samozřejmě nesmyslným způsobem, ale i tak může kdekomu dokázat, že není nutné je zpětně vidět. Protože jedna z věcí, kterou Dance Flicku nelze vytknout, je ta, že důstojně paroduje přespříliš ohrané mladé, často patetické lásky ve středoškolních filmech. Zbytek 'snímku' jsou už jen zvrácené pokusy o vtip, které musí odvážlivý zvědavec zkusit na vlastní kůži. Nebo v tom lepší případě na Děsnej dupák zapomenout a věnovat onen čas opravdovému filmu. ()

Reklama

greetchen 

všechny recenze uživatele

V sérii všech těch Scary Movie, Epic Movie atd. je tohle docela příjemná podívaná. Ano, je to trapný, nechybí fekální humor a má to hluchý místa, ale jinak má tenhle film (ve srovnání s předchozími) překvapivě dost trefného humoru, docela sympatické herecké osazenstvo a je to správně kousavé, jak se od parodie očekává. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Bratři Wayansové mě prozatím nikdy ničím výrazně nezklamali. Od tohoto snímku jsem nic nečekal a nakonec jsem se poměrně solidně bavil. Několikrát jsem se od srdce zasmál. Prostě při sledování nic neřešte, vypněte mozek a vůbec vám to nepřijde jako úplná debilita. Edit: Pravdou ale je, že druhá projekce tohoto filmu už mě moc nenadchla a tak hodnocení o jednu hvězdu snižuju. Když to totiž srovnám například s filmem Nevyhrožuj či Pár nenormální aktivit, ty byly právě o tu hvězdu lepší. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z řady otřesných současných parodií, kterou se bratří Wayansové řadí po bok Friedberga a Seltzera. Pravda, sem tam se aspoň objeví celkem vtipná scéna (celkem asi 3), ale ty jsou okamžitě přebity tím dementním zbytkem, ve kterých figuruje humor typu neustálého padání a narážení do něčeho, tancování hodně tlustejch a nechutnejch lidí a špatnýho parodování filmů či celebrit. Ach jo,kdy už bude těmhle debilním filmům konec? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama