Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Úžasné.. Jíťa se u toho ani jednou nezasmála a to jsem ji zkoušel během filmu lehtat. Tahle dvojice bratrů nás zatím nenadchla, může mi teda někdo vysvětlit, proč na ten film vůbec koukáme??? No je to normální?!? [C] K čertu s kurzívou.. chci tu psát tučně. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velké zklamání, už od začátku a prvního tance mi to přišlo dost trapný a nevtipný. Nemám rád moc taneční filmy a tuhle parodii jsem moc nepochopil. Vtipné scény mi přišly dost nevtipné. A každej pokus o gag byl zabit. Našel jsem tu jednu jedinou vtipnou scénu. Naneštěstí se Wayansové vyvarovaly nechutných scén takže aspon že tak. Ale i tak se jedná o slabotu která se nevyrovná ani kouskem Scary movie. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Wayans family si jednoho dne sedla po celodennim flinku k rodinnemu ohnisti a hlavni kapelnik kmene rozdelil vsem clenum role, vznikl z toho fakt desnej dupak, bez hlavy a paty s jednou jedinou hlaskou (Jdu si vyzvednout syna - tak zase za tyden). Je to dalsi div sveta, nebot souperi se squaterama z houseboatu jmenem Kelly Family o nejdivnejsi rodinnou fotbalovou jedenactku. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mezi tou hromadou fekálních a rasistických fórů se objevily dva skutečně dobré, nefekální a nerasistické vtipy. Alternativní konec, uvedený jen jako bonus na DVD, se mi taky líbil víc, jak celý film. Na víc jak hvězdu to ale nedá. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/desnej-dupak.html --- Parodie na taneční filmy z dílny tvůrců Scary Movie, Někdo to rád blond nebo Pidihajzlík... Na tento styl humoru prostě musíte mít náturu. Rodinný klan Wayansů se rozhodl zparodovat, co se dá, řečeno jejich slovy 'žánry za zenitem, které se samy o sobě už stávají parodiemi'. Tentokrát se vrhl na taneční filmy, avšak neodpustil si zparodovat třeba i Stmívání, Juno, a pár dalších fláků, plus pár v USA známých postav showbyznysu, ale u nás prakticky neznámých (s výjimkou Raye Charlese). Vtipy jsou skutečně hrubozrnné, ve velké většině fekální (tanečník si políbí p..del, třptivé koule, učitelka tance, co umí zpívat break pysky u přirození apod.), ale se tam se jeden či dva dobré a nefekální vtipy také objeví. Plus vtipy v obraze (na zdi visí plakát na Scary Movie 40 se sloganem: No Wayans. No Fun. No Laughs.) A protože Wayansovi jsou Afroameričané, dojde i na rasisticky motivované vtípky, např. o utlačované bílé menšině dívek na školách. Naštěstí to celé bez titulků trvá chabě přes hodinu (jen samotné titulky zaberou 10 minut), děj není podstatný, a pokud jde o závěr s taneční soutěží, ten vystřižený, uvedený jen v bonusech, má stokrát větší grády, jako by ho točil někdo jiný. Bonusy tedy nabízejí film o filmu (20:25), taneční scény (2:24), pět vystřižených scén včetně alternativního konce (8:02) - to vše s CZ titulky a trailer (1:36). ()

Bart16 

všechny recenze uživatele

Ou,rodina Waynsových opět útočí na naše bránice.Po skvělým Scary Movie,hodně drsným,ale úderným Někdo to má rád blond,průměrném,ale celkem vtimném Pidihajzlíkovi je tu Dance flick,který je hned po Scary Movie 2 jejich nejhorším počinem.Nemůžu říct,že bych se u filmu ani jednou nezasmál,to opravdu ne,ale celý film na m působyl hrozně laciným dojmem(občas mi to připomínalo Disaster Movie a podobné sračky).Snad se příště tahle rodinka pro příště polepší.Jinak nad nimi zlomím hůl. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama