Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu se promítla půlka rodiny Wayensů. Vlastně bych se nedivil, kdyby každý černoch ve filmu nebyl z té jejich enormně obrovské rodiny. Myslím si, že by jim to v pohodě vystačilo. Škoda jen, že tenhle film je tak strašně pitomej. A to jinak s jejich komediemi zase tak velký problém nemám. Říkal jsem si ale, že ty veškeré taneční filmy, co poslední dobou hrozně vyrostly, by od nich mohli dostat slušně na frak. A neříkám, že nedostali, ale fóry, který mě rozesmály, jsem už většinou někde viděl a druhá část fórů byla pro změnu nechutná. Někdy víc, někdy míň. V parodiích mi to ale už delší dobu přijde totálně zbytečný. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní humor sourozenců Wayansů si tentokrát bere na mušku taneční battly, černošskou kulturu, hudební i nehudební filmy a nezapomíná ani na popkulturu. Dance Flick je tak dalším důkazem toho, že Wayansové jsou v současnosti asi jediní, kteří umí parodie. K žánrovým peckám typu Bláznivých střel nebo Žhavým výstřelům to má ale pořád hodně daleko. 50% ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Klan Wayansovcov, ktorý pred niekoľkými rokmi začali filmovú revolúciu "desnými" filmami sa vrátili k svojim začiatkom. ich pokračovatelia robili odporné filmy, kde si nahrabali hercov podobných predlohe a viac-menej opakovali hlášky v dementnom poradí. V tejto paródií je to však iné. Akože parodujú sa veci čo boli v iných filmoch, ale nepríde mi to tak nasilu strojené. Celkom som bavil aj napriek tomu, že som predlohy nevidel. ()

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Úžasné.. Jíťa se u toho ani jednou nezasmála a to jsem ji zkoušel během filmu lehtat. Tahle dvojice bratrů nás zatím nenadchla, může mi teda někdo vysvětlit, proč na ten film vůbec koukáme??? No je to normální?!? [C] K čertu s kurzívou.. chci tu psát tučně. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Fame - Brennen Hillard [2:17] ,2. And I Am Telling You I'm Not Going - David Alan Grier [2:31] ,3. Mamma Died in Car Crash - Shoshana Bean/Will Collyer/Jherimi Leigh Henry/Jenn Malenke/Jasper Randall/Ty Taylor/Greg Whip [1:25] ,4. Scrub Scrub Scrub It - Shoshana Bush [1:10] ,5. Super Freak - Rick James [3:25] ,6. Know the Ledge (Juice) - Erik B/Rakim [4:00] ,7. Erik B: & Rakim - Ying Yang Twins/Pitbull [4:01] ,8. U Know What's Up - Donell Jones [4:02] ,9. Deeper Inside - Ranella Ferrer/Shway Shwayans [1:50] ,10. Tell Me to Move It - Lummani [2:16], ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama