Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Fame - Brennen Hillard [2:17] ,2. And I Am Telling You I'm Not Going - David Alan Grier [2:31] ,3. Mamma Died in Car Crash - Shoshana Bean/Will Collyer/Jherimi Leigh Henry/Jenn Malenke/Jasper Randall/Ty Taylor/Greg Whip [1:25] ,4. Scrub Scrub Scrub It - Shoshana Bush [1:10] ,5. Super Freak - Rick James [3:25] ,6. Know the Ledge (Juice) - Erik B/Rakim [4:00] ,7. Erik B: & Rakim - Ying Yang Twins/Pitbull [4:01] ,8. U Know What's Up - Donell Jones [4:02] ,9. Deeper Inside - Ranella Ferrer/Shway Shwayans [1:50] ,10. Tell Me to Move It - Lummani [2:16], ()

E lan odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu děsnej dupák, o tom žádná. Prakticky žádná ze scén není vyloženě ba co hůř ani vzdáleně vtipná. Sem tam se člověk pousměje, ale jinak je to vršení trapnosti nad trapnost. O hereckých výkonech nemůže být řeč, o scénáři jakbysmet a chvilkami povedená hudba s tancem to nevytáhne. Pryč od této ztráty času!!! ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Prvý plán bol, že kuknem si nejaký Odpad!. Čuduj sa svete ono to až taká hrôza nebola. Neznášam síce celú hip hop popkultúru no na tomto snímku som sa fakt bavil. Tvorcovia sa dokonca zaobišli bez fekálnych fórov, ktoré zväčša sprevádzajú komédie rovnakého typu. Paródia na všetky hudobné a tanečné filmy. Niesom fanúšik ani ani tohto žánru kinematografie, ale dokázal som rozoznať parodované filmy (High school musical, Step Up...). Zaujímavý a vtipný snímok, ktorému však netreba venovať druhé zhliadnutie. Je málo paródií ktoré som dopozeral do konca, a to už hovorí samo za seba. 3* ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem snímek (respektive asi poslední hodinku z něho) viděl v silně podnapilém stavu, když nebyl lepší plán na večer a v omezených podmínkách byl shledán tím nejlepším, co tehdy běželo v televizi. Moc se mi tenkrát (asi 14 dní zpět v čase) líbil. Pobavil jsem se u toho dost. Rozhodně však neberu csfd.cz, tenhle super portál, na lehkou váhu, takže mi bylo blbé napálit sem 5*. Navíc, když je dávám tak zřídka. Rozhodl jsem se zhlédnutí opakovat v nealkoholickém stavu. To se mi úplně nepodařilo, ale přiblížil jsem se tomu, takže třetí projekce není v plánu. Film se mi líbil o poznání méně. Dokonce o tolik méně, že by se dalo vlastně konstatovat, že se mi nelíbil vůbec. S ohledem na to, že nechci vypadat jako nějaký rasista, ba dokonce bych měl nerad spor s negerskou rodinou Wayensových, tak hodnocení trošičku přidám. Navíc Marlona má docela rád, neboť je to zdatný scénárista a v určitém typu filmů i perfektní herec. Jednotlivá zhlédnutí tak nějak zvláště zprůměruji. Pokud nejste feťáci nebo alkoholici, kteří už mají pouze jeden stav, tak silně doporučuji se jako střízlivý na film nedívat. Je to hrozná blbost s jedním až třemi světlými momenty a zbytkem nudy a hnusu. Nejhorší jsou hudební čísla a na nich hlavně ta odporná hudba. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z parodii na ruzny zanry typu Date movie nebo Epic movie, tentokrat, jak nazev napovida, na tanecni filmy. No takze jsem cekal dalsi volovinu, navic blbejsi o to vic, ze ackoliv muzikaly a biografie zpevaku mam nakoukany, na ciste tanecni filmy necumim a tudiz jsem cekal, ze mi spousta vtipku utece. No a nakonec jsem byl prijemne prekvapenej. Seslo se tu asi tak 50 Wayansu ve vsech moznejch zamestnanich, co se okolo filmu naskytnou a presto to pusobi jako docela slusne zvladnuta parodie, zadny vylozene humusacky sceny se nekonaj, dej na sebe navazuje a neni to jen sled scenek a vtipy tu nejsou za kazdou cenu a o to vic to pobavi. Navic se to nevenuje jen ciste tanecnim filmum, tvurci se neboji sparodovat i zalezitosti typu V retezech nebo Stmivani, pripadne video s blijicim Hasselhoffem, herci jsou docela sympataci a do toho neustale duni nejaka docela chytlava hudba. Takze kdyz to porovnam s parodiema z poslednich let, vychazi mi solidni nadprumer, lepsi 3*. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno