Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Klasická ujetá komedie přesně ve stylu všech těch scary movie a cokoli dalšího movie, akorát teda i přes prvoplánové a primitivní vtipy je to docela i zábavné. Hlavně tomu asi pomohlo, že tohleto znovu dělali Wayansové, kteří si na parodiích udělali celou svou rodinnou kariéru, takže už se asi díky letitým zkušenostem mohli vyvarovat nějakých úplných trapasů. Není v tom ani stopové množství čehokoli inteligentního, ale i tak to funguje. Navíc když člověk zná nějaký taneční filmy, tak o to víc potěší třeba vtip s rozcvičkou nebo song začínající v jídelně a nebo "tanec z klubu" v závěru filmu. Ještě ke všemu to tu má navíc obzvlášť zábavnou postavu gangstera Meďánka :). Takže jeto hovadina, ale zábavná hovadina :). ()

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Úžasné.. Jíťa se u toho ani jednou nezasmála a to jsem ji zkoušel během filmu lehtat. Tahle dvojice bratrů nás zatím nenadchla, může mi teda někdo vysvětlit, proč na ten film vůbec koukáme??? No je to normální?!? [C] K čertu s kurzívou.. chci tu psát tučně. ()

Reklama

chrispe odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla jsem hodně naivní, když jsem si myslela, že se u tohoto filmu zasměju. Jenže jedinej dobrej vtip byl předem ukázanej v traileru (ano, Flashdance) a já jsem prožila 80 minut (fakt to bylo JEN 80 minut?) utrpení. Obdivuju a nechápu samu sebe, že jsem to nevypla. Jeden z naprosto zbytečných filmů, škoda času i peněz. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velké zklamání, už od začátku a prvního tance mi to přišlo dost trapný a nevtipný. Nemám rád moc taneční filmy a tuhle parodii jsem moc nepochopil. Vtipné scény mi přišly dost nevtipné. A každej pokus o gag byl zabit. Našel jsem tu jednu jedinou vtipnou scénu. Naneštěstí se Wayansové vyvarovaly nechutných scén takže aspon že tak. Ale i tak se jedná o slabotu která se nevyrovná ani kouskem Scary movie. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Mierne stupidná paródia na tanečné filmy. Wayansovci to pekne roztočili, ale myslím, že to až prehnali. Väčšina vtipov bola trápna, zasmial som sa iba zopár krát, aj to len tak aby sa nepovedalo. Samozrejmosťou je slabý dej, priemerné technické prevedenie a podpriemerní herci. Hudba a zvuk na úrovni. Toť vše. 35% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama