Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zakončení seriálu, které i přes podivný příběh, který (opět) vaří z vody, zaujme. Všechny příběhy a cesty končí a to mnohem zajímavěji než v samotném finále seriálu. Krom toho je poslední pětiminutovka ve Final Break emočně natolik silná, že strká do kapsy nejen celou čtvrtou, ale i třetí sezonu. Právě tech pár minut a správně vytvořený závěr mi dovoluje být spokojený. Samotné hodnocení tomu pravděpodobně neodpovídá, protože 4* pro natolik "tak to asi ne" příběh jsou prostě příliš moc. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

No upřímně řečeno se pořád ptám Proč?? Proč tento snímek vlastně vzniknul?? Aby doplnil příběh Prison breaku, patrně ano, ale jakým způsobem, to už je dosti sporné. Absolutně bez nápadu, to co se děje ve Final Breaku jsme již viděli v minulých 4 sezónách, takže nevidím důvov proč se v tom ještě patlat. Hlavní kámen úrazuje je hrozně béčkové pojetí. Scofield všechno vymyslí během pěti minut, všichni jsou hrozní kamarádi na život a na smrt, tohle působí přinejmenším dost lacině. No Tancrediová si vyzkouší lapák asi na tři a půl dne, kde se jí stačilo stát vše co Scofieldovi za celou dobu pobytu ve vězení :) Dle mého názoru: Opravdu zbytečné druhé zakončení seriálu... ()

Reklama

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Final Break lepší než jsme čekali, ale přece jen s nádechem něčeho zbytečného. Závěr nemá v sobě zmatky a neuvěřitelné zvrat(k)y jako konec čtvrté série, ale přecejen cítíme, že už to není ono. Nostalgické vzpomínky dají zapomenout na ty nesmysly, jímž jsme byli v závěrečných epizodách vystaveni. Konec dobrý všechno dobré. Jen si tak říkám, to Scofield taky nemohl napoprvé utéci již během prvního dílu? :-) ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že to tak bude, že seriál neskončí podle mých naivně optimistických představ a přání, ale i přes to jsem pořád doufala, co kdyby? Ne. A možná je to dobře. Ale i tak se mi nelíbilo, že se to všechno odehrálo tak ráz na ráz, působilo to tak nějak ne-prison-breakově a moc prvoplánově.. To je ale jediná věc, kterou bych zakončení PB vytkla a více méně si za to můžu sama, protože podvědomě bych pořád a pořád chtěla vidět nějaký další díl :) ()

frolish 

všechny recenze uživatele

Pocas totalneho "zhovadovania" serialu v druhej polovici stvrtej serie som sa modlil, aby bolo aspon zakoncenie dostojne, take, ake si vynikajuce prve dve serie zasluzia. A musim skonstatovat, ze sa mi to viacmenej splnilo. Skvela atmosfera z prvej serie sa sice uplne nevratila, no zaverecne dojimave sceny na mna zaposobili naplno. Velmi solidne zakoncenie mojho najoblubenejsieho serialu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama