Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

pt93 odpad!

všechny recenze uživatele

Doby, kdy měl tento pořad alespoň nějakou uroveň, jsou dávno v pr...pryč. Nebudu kritizovat, že jsou zprávy velice negativní, všude jen samé násilí, vraždy a války...tohle se ve světě opravdu děje. Bohužel. Chci vědět, jak jsme na tom co se týče politiky, co nás čeká a nemine. Ale místo toho se dozvíme něco jiného. Například to, jaký osud přichystá našim oblíbeným hrdinům seriál Ordinace v růžové zahradě, že v Ulici se objeví nová postava + několikaminutová ukázka ze seriálu, kterou bychom stejně druhý den všichni viděli, že se paní Vokurkové narodilo 50 štěňátek a že si pod kořenem chčije bába do gatěk. Potom přijdou sportovní noviny, ze kterých byli vyhozeni kvalitní sporťáci, kteří věděli, o čem mluví, a místo nich tam dáme "modelky", které ví úplné hovno, hlavně, že se budou před kamerou procházet, nakrucovat a burani u televize budou slintat nad představou, jaký by to bylo mít tuhle "kočku" doma místo té 150 kilové almary, která sice skvěle vaří, uklízí, pere, stará se celkově o svého manžela, ale není to taková hezká modelka. Navíc ani sportu nerozumí, kdežto televizní blbka ano, protože je přece v televizi, tak tomu rozumnět musí! Hnůj! ()

Vencelides odpad!

všechny recenze uživatele

Tyto zprávy by měl uvádět Láďa Hruška,nedává mi to totiž smysl,že tam už dávno není,měl by tam být ano.Myslím si,že by měl při tom v každém úvodu ještě oprcat Ořéška do krku ať se tak debilně nexichtí.Nemám nic proti gájům ani buzerantům ale když vidím Oříška dva dny nejím. ()

GrooteLulu 

všechny recenze uživatele

...jak se v 94tým spustila tv nova na obrazovky diváků v naší zemi, tak se spustila právě televizními novimami, které podle generálního ředitele, měly být "něco nového, lepšího, než jsme znali doposud"... řekněme, že se stejným rytmem dne školy povinného chlapce na základce, sledoval jsem spíše jen Eso a kačery o víkendu. Přeci jenom na tehdejších kanálech veřejnoprávní televize to byly pouze Hry bez hranic, Mrazík, Magion, Vega, řekněme ještě Medůza, Kinobox, Objektiv a Branky, body, sekundy. Tamní Události měli stále nádech komunistické televize, které jste nechtěl vidět (ikdyž dnes se v dostupných archivech "hrabu" rád)....do konce střední školy to byly na tv Nova seriály a soutěže od páté hodiny odpolední až právě do začátku oněch televizních novin, při kterých už někdo z rodičů dřímal a poté bylo buď "jdi spát", nebo "můžeš se dívat". Po letech však vznikl program ČT24 a zprávy na Nově pro mě ztratily smysl sledovat je úplně, pro zjištění, že novináři v komerčních tv obvykle reportáž vytvoří na základě pouhého "slova", "věty, vystřižené z kontextu", "účelové propagandě", nebo "live zločinu, či autonehodě", u které jsou zpravidla první na místě. Jenže, podle rčení "dobří holubi se vracejí", smysl pro "nekomerčnost", investigativní zájem o "státní aparát", nejvyšší politika versus politika rady ČT, česká kultura a státní svátky, řekněme nejraději "live", spolu ruka v ruce se světovými událostmi, většinou nešťastnými, řekněme, taktéž "live", jsem zjistil, že Lucie a Ray, či další dvojičky, přežily těhle 15-20 let stále spolu, jako v pevném manželství a že trochu toho "lidského bahna a stoky" taky neuškodí a názor a reportáže pro "užitečné pitomce" mohou pomoct najít ve mě klid, harmonii a úlevu, než každodenní boj o vlastní svobodu myšlení, projevu a hlavně pohybu, abych nečuměl furt na tu televizi a poslechl si raději "Radiožurnál" venku se sluchátky, většinou kolmo... samozřejmě, jiná věc, je stát na druhé straně barikády a být objektem pro vtíravého kameramana a redaktora s mikrofonem, kdy i odplivnutí a "mlha" v mozku může být frustrující, nezáviděnihodná spíše, než radostný pocit s projevení chuti sdílet své emoce a názory na nesmazatelnou pásku kamerového záznamu chtivého redaktora, viz. zpěvačka Bartošová, nebo se v bulváru vyžívat a nechat si platit za fotky a videa "za nahlédnutí divákovy pod pokličku své domácnosti, či ložnice" ()

711 odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem pustil zprávy a oni už nasrali reklamy i do zpráv? To běž do píči TV Hovno. ()

Mac._ odpad!

všechny recenze uživatele

Zprávy ve střihu bulváru, aby se neřeklo proložené něčím aktuálním z politiky. Černá kronika a krimi dominuje. Určené pro posluchače Ulice a Růžovky. ()

Reklama

Reklama