Reklama

Reklama

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 988)

Martini98 

všechny recenze uživatele

Nejlepší R-kový film a úvodní titulky na kterém jsem byl v kině! Akorát jsem si tam připadal jak na základce. :D Film má snad všechno co mi stačí ke spokojenosti a skvělý výběr hudbu po celý fim. JUST THE BEST EVER Doufám že konečně začne R-ková vlna. :) ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Rychlé, brutální, sprosté ale hlavně nadmíru zábavné. Deadpool je do jisté míry unikátní komiksová podívaná která je tak hodně sarkastická a nad věcí, že nebere vážně ani vlastního hrdinu. Milovníci vyhláškových akčních scén se budou tetelit blahem. Naopak kdo očekává silnější konzistentní děj bude dle mého lehce zklamán, nicméně při tom přívalu humoru si myslím, že to zas až tak nevadí. (P.S.: Po veeeelmi dlouhé době zase v kině). ()

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Marvel týmto snímkom dokázal svoju jedinečnosť na filmovej "komiksovej" scéne. Deadpool je vtipný, tvrdý, akčný, nadržaný a hlavne pomstychtivý. Veľmi sa mi páčila úvodná scéna a aj celkovo prelínanie minulosti z prítomnosťou bolo ozaj veľkým zážitkom. Hudba od Junkie XL pasovala do filmu ako riť na šerbeľ. Jediným dosť veľkým mínusom u mňa bolo, už prehánanie s vtipmi, prišlo mi to niekedy až silené a bez niektorých "vtipov" by to bolo kratšie a možno aj lepšie. Inak to hodnotím veľmi pozitívne a odporúčam všetkým marvelákom. /85% ()

FunnyXis 

všechny recenze uživatele

Vtipné, slané, mastné, akční, fantasy, na nic si nehrající... Tyhle superlativy se nebojím použít, protože momentálně sem přišel z kina a tento film strčil všechny rádoby komedie posledních let do kapsy. Fantasy, které má být vtipné už zkoušeli strážci galaxie jak už tady někdo avizoval a to dopadlo tak nějak, nějak.... ale tohle nasadilo laďku neskutečně vysoko. Za mě 10/10 poslední takové hodnocení sem dával u Avatara. :) ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

I když jsem tak trochu věděl do čeho jdu - že Deadpool je namachrovanej čurák, pořád jsem doufal v trochu jiné podání.. Tenhle typ humoru pobaví kdejakyho deváťáka, ale normálně ze sta vtipů se člověk zasměje tak 2-3x.. Zdejší hodnocení je poněkud předimenzovaný.. ()

Yoshik 

všechny recenze uživatele

Zvláštní případ. Jako komiksový fanda a dlouholetý příznivce Deadpoola jsem na tento film šel znechuceně a zaujatě, trailery se mi nelíbily a celkově jsem tomu nedával velké šance. A výsledek? Je to osvěžující a překvapivě vtipné. Po AntManovi další příjemné překvápko. ()

Kukolar 

všechny recenze uživatele

Dámi a páni, takto sa robia filmy. Toto je ono, tlieskam a nemám slov. Potenciál využitý na 200%. Od všetkých tých komiksových "iných filmov" je toto o 10 tried inde, úplne iná liga! Takto to vyzerá, keď sa niekto nebojí urobiť film po svojom. Tento film si zapamätám na vždy. Ak aj nemáte radi komiksovky ako ja, toto je nutné vidieť!! ()

misar3 

všechny recenze uživatele

Kamarád se mě zeptal: "Bylo to na pět hvězdiček?" Rozhodně ne. Avšak za 4 by mě Deadpool nepochválil... Možná je načase, aby CSFD zavedlo desítkovou hodnotící soustavu včetně půlek. Za mne, 8,5 z 10 :-)¨. ()

Daginka 

všechny recenze uživatele

Filmy o superhrdinech s nadpřirozenýma schopnostma sice ZATÍM nejsou přímo můj cup of tea, ale tohle byla právě na podobný filmy taky tak trošku parodie. Většina vtipů byla dobře načasovaná a zdařilá. Morenu Baccarin aka nádherně nádhernou krásku ze Star Gate bych teda nepoznala vůbec, i když tady vypadá taky dobře, jen.. jinak. :-) A už kvůli tomu herci, co hrál hlavní roli, si asi spousta děvčat poslintala a ještě poslintá blůzky, protože ten před svou mutací byl přímo k nakousnutí! Takže sečteno podtrženo - film mě mile překvapil, přestože se lehce obávám, aby jeho další a další pokračování už nebyly tak trochu úkor tohohle snímku. 95%. ()

Poncho22 

všechny recenze uživatele

Netřeba dalších komentářů. Kdo viděl, ví, o čem mluvím. Bezpochyby nejlepší Marvelovka ever. Laťka je nastavena hodně vysoko. Chtěl jsem psát o největším překvapení, ale komiksoví fanoušci vědí, co je Deadpool zač. Po čem jsem toužil, to se mi splnilo. ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele

Tim Miller je magor...film jako originalni vtipnou jednohubku, utahujici si prakticky ze vseho superhrdinskeho beru a prijimam naprosto nekriticky...ale ty mnohonasobne vystriky zdejsich diskuteru tedy vazne nechapu...nemuzu proste prehlednout fakt, ze Deadpool je obsahove naprosto prazdny a monotonni...co se postav tyce, tak krome samotneho Deadpoola jsou ostatni nezajimave, az otravne a vlastne uplne k nicemu (mozna proto s nimi reziser neztraci zadny cas)...herci tezce beckovy...obsazeni vevodi kozata UFC zapasnice, prehypovany trimetrovy Colosus a holohlava EMO sedmnactka...jo a vlastne novy Kuryr Ed Skrein, ktery je jako zaporak ultratragicky. Suma sumarum, byt film nejak zvracene funguje a bavi, tak hodnoceni je podle me velmi mimo...hold jenom delat si prdel z mainstreamu na kvalitni film nestaci. Dvojky se dost desim...tady se muze krasne potvrdit spojeni, ze opakovany vtip uz nebude vtipem. PS: Briannu Hildebrand hned pribrat do X-menu...byt holka moc krasy nepobrala, charisma ma a cool byt rozhodne umi...z toho beckoveho ansamblu se me libila nejvic, hned po petkach Giny Carano samozrejme. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Perfektní groteskní parodie všech superhrdinů a jejich přihlouplých keců, únavné tolerance a "šetření" si zloduchů na další akční filmy. Obsah: Na smrt nemocný (ale na pohled zdravím kypící) vrahoun ještě horších hajzlů se nechá obludit k léčbě mutací - a vskutku se zadaří, jenže ztratí svůj skvostný vzhled a zbytky iluzí. Následně se pustí do msty, jejíž popis je díky její šílenosti nemožný. Dějiště: x-menovské univerzum. Charakteristika: Spád, akce, hláškování - rozhodně doporučuji! ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Bylo to super, konečně trochu jiná komiksovka od Marvelu, ale nemohl jsem se zbavit dojmu, že se to ze řetězu mohlo utrhnout ještě trochu víc. Ze zdejších komentářů jsem měl pocit, že to je naprosto nekorektní šílenost, ale ono se to celkem drží na uzdě, až na pár krvavějších či sprostějších momentů. Každopádně svěží vítr v zatuchlém CGI komiksovém žánru s padajícími digitálními mrakodrapy. Hlášky typu: Doufám, že můj oblek nebude zelenej (odkaz na Green Lanterna), popřípadě hej, proč jste tu pořád vy dva, vypadá to, že studio nemělo prachy na další X-Meny - to je paráda. Potitulková scéna mě rozesmála. Ale rozhodně to není taková bomba, jaké to má hodnocení. ()

TSZ 

všechny recenze uživatele

Vida, tak po nevýrazném Ant-manovi zkusil Marvel jinou cestičku a projekt "Nepřístupný blockbuster" se vydařil nad očekávání. Protkáno velmi sprostým humorem a spoustou uřezaných končetin či hlav se podařilo debutantovi Tim Millerovi natočit téměř přelomové dílo. Ztráta tempa a sklouznutí do standardního závěru poněkud zamrzí, ale bavil jsem se od úvodních titulků téměř nepřetržitě, což je skutečně obdivuhodné. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Odvazny experiment, ktory sa vydaril, Ak si odmyslim nechurne klise dej a vatu, ktora predstavuje nutne zlo prvej casti, tak mi na jazyk na prichadzaju same pozitiva. Deadpool je komiksovka, aku sme to este nemali - uletena, zabavna a zaroven R-kovemu ratingu aj pekne brutalna. Nepodoba sa to rodinnym Marvelovkam, ani prilis serioznym DC novinkam. Zatial co Reynolds sa trapil ako vo Wolverinovi, tak i Green Lantern, tu mu rola sadla ako rit na serbel. Uplny vrchol su akcne scenky. V minulosti som kritizoval Singera aj dasich reziserov za to, ze nevedia naplno vyuzit schopnosti mutantov/superhrdinov v ramci subojov, ktore casto postradaju kreativitu. Miller sa naozaj pohral nielen s Deadpoolom samotnym, ale skvele vyuzity bol tiez Colossus a dalsie postavy (ktorych samozrejme nebolo zas tak vela). PS: Inara je stale bohyna. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama